Maak een afspraak voor een Plant een zaadje sessie

Hoe maak ik een afspraak?

Vul het ‘Plant een zaadje’ formulier in en klik op Verzenden

Je wordt doorgeleid naar het reservering formulier met de beschikbare data voor een ‘Plant een zaadje’ gesprek

Kies een datum en tijdstip in de agenda voor onze ‘Plant een zaadje’ sessie en vul je gegevens in en druk op Volgende om je afspraak te bevestigen

Je ontvangt een bevestiging van jouw ‘Plant een zaadje’ sessie in je mailbox

Stond je nog niet op mijn mailinglijst, dan krijg je ook een mailtje over je inschrijving, waar je zelf kunt kiezen om te klikken ter bevestiging.

Stap 1

Vul het ‘Plant een zaadje’ formulier in

Om alvast een beter beeld te kunnen vormen over hoe en waar jij nu in het leven staat vraag ik je een formulier in te vullen. Voor onze afspraak plaatsvindt neem ik de tijd om jouw antwoorden te bekijken en me voor te bereiden op ons gesprek.

  • Wordt goed uitgerust wakker met zin in een nieuwe dag? Of ben je nog moe en futloos? Heb je voldoende tijd voor jouw ochtend routine, verzorgen en ontbijt. Lukt het je op tijd te vertrekken voor school, werk of andere activiteiten?
  • Beschrijf een gemiddelde dag in jouw leven.
  • Kun je dag goed afsluiten? Merk je nog veel onrust voor je gaat slapen? Ga je ontspannen en met een voldaan en dankbaar gevoel naar bed? Lig je fijn en comfortabel? Kun je goed inslapen?
  • Kun je goed doorslapen? Ben je vaak wakker? Ben je veel aan het bewegen, woelen en draaien? Kun je weer goed inslapen nadat je wakker bent geworden? Lig je wakker? Ben je aan het denken, piekeren en maak je je zorgen?