De natuur als groene draad van mijn verhaal

Mijn zachte, wilde (werk) wijze

Ik leerde dat hoe meer ik het leven wilde vangen in een vorm, hoe meer ik begreep dat het pad zich niet laat plaveien. Ze ontvouwt zich met elke stap. Deze wilde wijsheid is verweven met mijn werk. Ik werk niet met een vaste vorm, maar met de zachte bedding van Moeder Aarde. Met de seizoenen en de natuurlijke ritmes van Moeder Natuur als leidraad. Een veilige ruimte waar alles mag zijn. Het licht en het donker. Vrij om te mee bewegen en te integreren daar waar het de ruimte vindt om geboren te worden, te groeien of juist om te sterven. Zo wordt het eigen. En helemaal van jou. Zodat het zich als vanzelf verweven raakt met jouw leven.

Wil je meer weten over mij?

Lees dan hier verder of stuur me een bericht als je een vraag wilt stellen.

Liefde voor de natuur

Hoewel mijn eerste natuurliefde nooit zal verwateren, zijn het de bossen, heide en het rivieren landschap waar ik tegenwoordig graag doorheen dwaal. Ik woon samen met mijn lieve wilde dochter en mijn zachte stoere man in een ‘aards’ huis midden in een kleine eco wijk in Arnhem, ingebed tussen de de prachtige natuur van de uiterwaarden, het Betuwse landschap en de Veluwse bossen. We delen een heerlijke groene tuin, vol wilde bloemen, zingende vogeltjes, zoemend geluk en spelende kinderen met onze buren en gaat onze dochter naar een school waar ze mag leren van het leven.

Nieuwe Samenleven

Toch dromen we van een een plek waar het ‘nieuwe Samenleven’ wortels krijgt. Een natuur gedragen community met andere groene gelukszoekers en wereld verbeteraars, waarbij we zorg dragen voor onszelf, elkaar en onze omgeving. Vruchtbare grond waar we de zaadjes voor onze fysieke natuurpraktijk willen zaaien met sfeervolle verblijfsplekken voor onze lieve gasten en ruimte voor retraites, ceremonies en vieringen. We zijn inmiddels met drie gezinnen gestart met het schrijven van een manifest. Wil je meer weten, op de hoogte blijven en/of aansluiten? Stuur me een bericht.

Ontvang de Wilde wijze lessen van Moeder Natuur in je mailbox

Geen spam🌿. Maximaal 8 x per jaar

© Copyright 2022 – InBloei | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Huisstijl & Illustraties Cora Verhagen