Titel

Ik stel me aan je voor

Ik ben Laura. Mijn liefde voor Moeder Natuur is de groene draad door mijn leven. Haar wilde wijsheid is verweven met mijn werk. Zo kan ik er zijn voor jou. Om de overgangen en wendingen op jouw reis inniger te omarmen, dieper te koesteren en hartgrondig te vieren. In alle seizoenen van jouw leven. Voor het meisje, de moeder, de wilde -en de wijze vrouw.

Dat doe ik door je te helpen te verbinden met met de helende kracht van de natuur en af te stemmen op haar voedende ritmes en de natuurlijke cyclus. Zo kun je gemakkelijker mee bewegen op de eb en vloed van het leven en leer je te vertrouwen op jouw wilde wijsheid als gids op jouw levenspad, zodat je richting kunt geven aan het leven wat zich vanuit jou ontvouwt.

Mijn zachte, wilde (werk) wijze

Ik leerde dat hoe meer ik het leven wilde vangen in een vorm, hoe meer ik begreep dat het pad zich niet laat plaveien. Ze ontvouwt zich met elke stap. Deze wilde wijsheid is verweven met mijn werk. Ik werk niet met een vaste vorm, maar met de zachte bedding van Moeder Aarde. Met de seizoenen en de natuurlijke ritmes van Moeder Natuur als leidraad. Een veilige ruimte waar alles mag zijn. Het licht en het donker. Vrij om te mee bewegen en te integreren daar waar het de ruimte vindt om geboren te worden, te groeien of juist om te sterven. Zo wordt het eigen. En helemaal van jou. Zodat het zich als vanzelf verweven raakt met jouw leven.

Laten we verbinden!

Ik nodig je graag uit voor de InBloei cirkel (kosteloos). Een besloten online plek en natuur gedragen community waar je je verbind je met het wiel van het jaar en de magie van Moeder natuur kunt herontdekken. Je vindt er helende oefeningen, koesterende rituelen & voedende self-care en kunt een keer komen meewandelen met een  Stilte wandeling of meedoen met een InBloei cirkel sessie om live kennis te maken met mij en mijn zachte wilde werkwijze.