Laten we samen het leven vieren!

Ik kom graag langs op jullie festival om te doen wat ik het allerliefste doe. Namelijk vrouwen weer te laten verbinden met hun prachtige wilde natuur en samen het leven vieren. Ik organiseer met veel liefde en aandacht een mooie, verbindende Wilde natuur sessie. Je kunt dan denken aan een vrouwencirkel, waarin ik verschillende elementen kan verwerken, zoals een ritueel en meditatiereis passend bij het seizoen en de sfeer van het festival. Maar ook een bosbad wandeling, natuur opstellingen en andere mooie oefeningen die helpen om je weer te verbinden met jezelf en jouw inner nature.

Tussendoor is het voor mij fijn om een plek te hebben waar mensen kunnen aan komen schuiven voor een goed gesprek, waarin ik mag vertellen over wat ik doe en om (eventueel) mijn aanvullende Wilde natuur box te verkopen. Ik zorg voor een fijne sfeervolle plek en draag zorg voor een mooie verbinding. Ik kijk uit naar jullie bericht.

Stuur me een bericht

En ik neem binnenkort contact met je op. Ik vindt het fijn om in een kort telefonisch gesprek of per mail met je af te stemmen over wat er het beste past op jullie festival of event.

Vertel me meer over jullie festival of event

Geef een korte beschrijving en de datum en plek waar je het festival plaatsvind en/of een linkje naar de website.