Je hebt een diep verlangen om te leven precies zoals dat bij jou past, dat in de wereld te zetten wat van binnen leeft en vanuit jouw ware natuur te leven!

Leef jouw ware (moeder) natuur

Jij wilt doen waarvoor jij geboren bent, want in jou leeft een diep verlangen om datgene in de wereld te zetten wat van nature in jouw leeft. Op jouw manier bijdragen aan een betere wereld en jouw gave doorgeven aan jouw kinderen en de volgende generaties. Dat vraagt om je aandacht naar binnen te richten om te kunnen luisteren naar wat jij te vertellen hebt. Je te verbinden met jouw diepste zelf, jouw bron. Datgene doen wat als vanzelf uit jouw handen komt.

Jij verlangt naar

 • Stilte in de drukte van jouw denken om te voelen wat je wilt
 • Een aardse manier om jouw wens wortels te geven om te groeien
 • Dat wat in jou leeft kunnen vastpakken en je leven vorm geven zoals bij je past
 • Jouw eigen keuzes maken en je angst en ‘ja maar’ gedachten kunnen omarmen zonder dat ze jouw vasthouden
 • Een fundamentele verandering in jouw leven die jij kun doorgeven aan de generaties die na jou komen
 • Naar een diepgaande verbinding met jouw (moeder)natuur zodat je makkelijker bij jezelf kunt blijven
 • Mee te kunnen bewegen met wat het leven je brengt zonder jouw eigen weg uit het oog te verliezen

In 5 sessies leer je leven vanuit jouw ware natuur

In 5 sessies verbind je je (weer) met jezelf en dat wat in jou leeft. De natuur helpt je vertragen, verstillen en brengt je in beweging. Laat je verwondering en meevoeren door wat zich wil laten zien en vertrouwen op wat zich ontvouwt. Laat je leiden door jouw nieuwsgierigheid en ga weer vertrouwen op jouw innerlijk kompas. Jouw eigenheid, wijsheid en talent(en) zitten verweven in jou. Door jezelf eraan te herinneren wie je bent kun je jouw leven echt leven zoals bij je past.

Een pad ontstaat door erop te lopen

– chinees gezegde

Ik wil heel graag een stukje met je meewandelen. Naast jou lopen om te horen wat er in jou leeft. Luisteren naar jouw verhaal. Ook wat je niet verteld in woorden. Je begeleiden in dat wat zich laat zien. Stap voor stap, in jouw tempo ontdekken wat zich ontvouwt en ruimte geven aan een natuurlijke voortdurende verandering die zichtbaar is in al jouw doen laten en als vanzelf beweegt vanuit jouw authentieke natuur.

Stap voor stap

Wat ga je doen?

Hier en nu

Waar sta je vandaag, hoe ziet jouw leven eruit nu? Schep een helder beeld van jouw leven nu | 90 minuten

De wens

Maak verbinding met wat er nu in jouw leeft en onderzoek jouw dromen en wensen | 90 minuten

Jouw innerlijk kind

Jouw eerste 7 levensjaren. Krijg dieper inzicht in wie jij bent, wat jouw groeipijnen zijn en ontdek wat je belemmerd om te doen wat je eigenlijk heel graag wil doen en helemaal jezelf te zijn | 90 minuten

Wat je aandacht geeft groeit

Ontdek jouw ziel kwaliteiten en maak van jouw groeipijn jouw groeikracht! | 90 minuten

Leef jouw natuur

Gebruik jouw groeikracht om jouw wens waar te maken en creëer jouw eigen pad | 90 minuten

Door je te verbinden met de natuur, de seizoenen en haar cycli, beweegt dat wat van binnen zit, als vanzelf naar buiten.

De natuur helpt je in het hier en nu te zijn en waar te nemen wat er in jou leeft. Een omgevallen boom, de geur van bloesem, verse voetstappen en de sneeuw, zonlicht gefilterd door de bomen, een grote modderplas, vallende bladeren en plotselinge regenbui kunnen je raken. Door iets buiten jezelf te plaatsen ontstaat er afstand om te observeren. Je perspectief veranderd en geeft je nieuwe heldere inzichten. Door te wandelen kom je in beweging en wat stil staat gaat stromen. Dat wat er van binnen al is, vindt zijn weg naar buiten. Door echte stappen te zetten creëer je nieuwe paden en mogelijkheden en maak je letterlijk nieuwe (hersen)verbindingen aan. Zo waarborg je een wezenlijke verandering, die diep doorwerkt en reflecteer in hoe jij leeft.

Geef jezelf een cadeau!

Ik besef me ook dat dat die stap soms heel groot kan zijn. Ook ik stond ooit (en nog steeds) voor die keuze. Want om het avontuur aan te gaan, jezelf te vinden en jezelf en helemaal jezelf te zijn vraagt tegelijkertijd moed en overgave. Daarbij investeer je ook jouw tijd, onverdeelde aandacht, energie en geld. Dat is niet niets.

Tegelijk is het zo ontzettend waardevol om in jezelf te investeren. Want in jouw zit alles al om helemaal jezelf te zijn. Dat wat jij zo graag wilt en naar verlangt is dichterbij dan je nu voelt. Jij draagt in in je. Een zaadje vol van het leven en duurzaam van aard. Ze gaat een heel leven mee. Jij geeft het ruimte om te te ontkiemen en haar wortels diep in de grond te laten groeien. De aandacht en toewijding die jij haar geeft zijn voeding voor jouw groei en ontwikkeling. En als je net als alles in de natuur meebeweegt met de cyclus van de seizoenen, het ritme van het leven om zo elke keer weer opnieuw tot bloei te komen. Zo zul je ervaren dat een investering in jezelf je meer zal opleveren dan je van te voren kunt bedenken. Een ware gift, een cadeau waar je echt je hele leven iets aan hebt.

Wat brengt het jou?

 • Je krijgt meer rust in je hoofd en minder zorgen over jouw toekomst
 • Je durft te vertrouwen op jouw eigen wijsheid en vindt moed om je angst te omarmen
 • Je leert luisteren naar jouw eigen stem die jouw overtuigingen overstijgt
 • Je hebt een connectie gemaakt met jouw verlangen, dromen en wensen
 • Je gaat echte keuzes te maken die jou helpen groeien en te leven zoals van nature bij je past
 • Je ontdekt een meer vanzelfsprekende en meer moeiteloze manier van leven vanuit jouw ware natuur
 • Je kunt makkelijker je balans behouden door te leren mee te bewegen met de dynamiek van het leven
 • Je ervaart minder stress en meer energie, plezier en levenslust
 • Je hebt je eerste stappen gezet op jouw eigen pad

Dit past heel goed bij je als je

 • Als je langdurige stress ervaart, een Burn out of Bore out hebt gehad en je een diepgaande verandering wilt
 • Als je chronisch moe bent of chronische pijn hebt maar je droom niet wilt opgeven en wilt leren hoe je toch vol kunt leven
 • Als je hoogsensitief bent, snel overprikkeld raakt en moeite hebt bij jezelf te blijven
 • Als je even de weg kwijt bent, een lichtje wilt laten schijnen op een vraag of verheldering zoekt in jouw gedachte en gevoelswereld
 • Als je het altijd druk, -geen tijd of andere verplichtingen hebt, maar diep van binnen weet dat dat niet is wat je tegenhoud om werkelijk een keuze te maken voor jezelf
 • Als je het spannend vindt om nieuwe wegen te bewandelen, onbekende paden in te slaan en moeite hebt bekende overtuigingen, gedachten of andere dingen los te laten
 • Als je voor jezelf wilt beginnen en je bedrijf nu eens echt wilt (door)starten
 • Als jouw overtuigingen, de beren op de weg worden
 • Als je ondanks alles diep van binnen blijft verlangen naar verandering -en heel nieuwsgierig bent naar wat er zich aandient als je toch juist wel de stoute (wandel) schoenen aantrekt

Alvast jouw eerste stap zetten?

Ontvang gratis de Pluk de dag retraite. Een moment voor jezelf, los van de drukte van de dag, op het moment welke voor jou uitkomt. Een cadeau van mij voor jou. Helemaal gratis. Van moederhart tot moederhart.

Je ontvangt ook de InBloei nieuwsbrief in je mailbox (max. 8 x per jaar en geen spam). 

Jouw investering

Kleine besluiten of grote keuzes. Om jouw eigen weg te kunnen volgen vraagt om je blik naar binnen richten om te waarnemen wat zich daar ontvouwt. Hieronder kun je kiezen welke weg jou het beste past.

De investering voor een Moedernatuur coachtraject is 549,- en bestaat uit;

 • 1 kennismakings-gesprek
 • 5 coach sessies van 90 minuten
 • 1 online evaluatie gesprek van max 30 minuten

De investering voor een Moedernatuur coachsessie is 149,- en bestaat uit;

 • 1 kennismakings-gesprek
 • 1 coach sessie van 120 minuten
 • 1 online evaluatie gesprek van max 15 minuten

Alle tijd voor jouw verhaal

Het komt ook wel eens voor dat een bepaald onderwerp meer tijd vraagt. Als deze situatie zich voordoet kunnen we samen besluiten om een extra sessie in te plannen. De kosten voor een eventuele extra sessie van 90 minuten is 99,-

Ontdek jouw moeder natuur!

Wat fijn dat je kiest voor een moeder natuur traject! Ik vindt het fijn om eerst met je kennis te maken in een Plant een zaadje sessie. De afspraak duurt ongeveer 20 minuten.

Hebben we elkaar al eens ontmoet en gesproken en wil je graag meteen een Moeder natuur traject boeken? Vul dan het formulier hieronder in, kies jouw betaalmethode en reken veilig af via IDeal. Ik neem binnenkort contact met je op om onze eerste afspraak in te plannen.

Moedernatuur coaching

 • Kies je voor betaling in 3 termijnen, dan betaal nu je de eerste termijn van 199,- euro (1 termijn van 183,- + 16,- administratie kosten). De 2 maanden daarop volgend ontvang je 2 x een factuur voor de twee daarop volgende termijnen van 183- euro.
 • 0,00 €

Meest gestelde vragen

Het traject is verdeeld over 3 maanden. Ik kies ervoor om per 3 maanden met maximaal 4 vrouwen te werken. Zo is er alle ruimte voor jou en jouw mooie reis. Een maand na jouw laatste sessie hebben we altijd een evaluatie gesprek (30 minuten) waarin we terugblikken op jouw avontuur.

De coachingsessie is eenmalig. Als je na deze sessie toch voelt dat je verder met mij wilt wandelen d.m.v. het coachingtraject, dan vervalt de eerste sessie en sluiten de resterende 4 sessies van het coachtraject daar prima op aan.

We starten altijd met een kort telefonisch gesprek waarin we kennismaken. Vanuit daar kun je besluiten om voor een Leef je natuur coachtraject of losse Leef je natuur coachsessie te kiezen.

In alle coachingsessies starten we met een aardingsoefening die we vervolgen met een stilte wandeling. Al wandelend komen we in gesprek, aangevuld met creatieve natuuropdrachten. Met een kop thee ronden we de natuurcoach sessie af. Als je hebt gekozen voor de natuurcoach traject dan maken we een afspraak voor de volgende sessie.

Op de volgende dagdelen kun je een afspraak maken voor een coachsessie

Dinsdag van 10.00 tot 11.30 | 12.30-14.00

Donderdag van 10.00 tot 11.30 | 12.30-14.00

De cochsessies vinden plaat op de volgende locaties

We spreken af in Sonsbeekpark of Park de Gulden bodem in Arnhem

Jazeker. Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. In het formulier kun je een dag, de datum en tijdstip aangeven wanneer jou het uitkom dat ik jou bel. Je ontvangt een e-mail bevestiging van de bel afspraak.

De mogelijkheden voor een kennismakingsafspraak zijn

Maandag tussen 9.30-10.00 en 19.30-20.00

Dinsdag tussen 9.30-10.00

Donderdag tussen 9.30-10.00 en 19.30-20.00

 • Goede (wandel)schoenen die vies mogen worden
 • Comfortabele kleding passend bij het seizoen
 • Regenkleding en een rugzakje met eventueel drinken en snacks
 • Insectenwerend middel of after bite (optioneel)
 • Notitieboekje en pen (optioneel)

Ja dat kan. Het Leef je natuur coachtraject kun je in termijn betalen. Als jij voelt dat dit helemaal is wat bij je past en je wilt ontzettend graag met mij samenwerken, maar de inhoud van jouw portemonnee of bankrekening weerhoudt je om het  Moedernatuur coachtraject te gaan doen, neem dan contact met me op voor gespreide betaling over 3 maanden. Ik geloof dat er voor alles een oplossing is en geld nooit in de weg mag staan van jouw groei.

De eerste sessie betaal je dan 199,- en de twee opvolgende termijnen 157,50. De administratiekosten bedragen 16,- en de laatste termijn moet zijn voldaan voor de laatste sessie.

Jazeker! Neem dan contact met me op om jouw situatie te bespreken en te kijken op welke manier we vorm kunnen geven aan een sessie of traject.

Jazeker! Als dat wat ik vertel jouw aanspreekt zitten we op 1 lijn. Jij draagt dezelfde aardse creatiekracht in jou, of je nu wel of geen kinderen hebt.

Twijfel of het bij je past, neem dan contact met me op voor een vrijblijvend en kosteloos telefonisch kennismakingsgesprek.