• Vertrouw op jouw moedernatuur

  Bewandel jouw eigen levenspad

Ik geloof in de (oer)kracht van moeders. En de wijsheid die jij in je draagt. En niet alleen als moeder, maar weerspiegelt in jouw vrouw-zijn. Hoe jij in het leven staat is verweven in jouw moederschap. Jij bent hun grootste voorbeeld. Zij zijn de toekomst en jij hun fundament. Zo verander je niet alleen jouw leven, maar geef je het leven door aan elke generatie die na jou komt. Door jouw moedernatuur te volgen, ontvouwt zich jouw levenspad. Dat is jouw footprint, jouw ‘Legacy’. Zo is de cirkel rond!

Leef jouw oorspronkelijke (moeder)natuur

Jij wilt jouw eigen pad bewandelen, doen waarvoor je geboren bent, wat bij je past en waar jouw hart ligt. Jij wilt op jouw manier bijdragen aan een betere wereld en deze doorgeven aan jouw kinderen en de volgende generaties. En tegelijk de moeder zijn die jouw kinderen nodig hebben. Dat vraagt om je aandacht naar binnen te richten om naar jouw eigen stem te leren luisteren en te horen wat jij te vertellen hebt. Maar je mist de stilte om achter jouw drukke denken te voelen wat je nodig hebt om vanuit jouw authentieke natuur te leven.

 • Jij zoekt een aardse manier om jouw wens wortels te geven om te groeien
 • Jij wilt dat wat in jou leeft kunnen vastpakken en je leven vorm geven zoals bij je past
 • Jij wilt jouw eigen keuzes maken en je angst en ‘ja maar’ gedachten kunnen omarmen zonder dat ze jouw vasthouden
 • Je wilt een fundamentele verandering in jouw leven die jij kun doorgeven aan de generaties die na jou komen
 • Je verlangt naar een diepgaande verbinding met jouw (moeder)natuur zodat je makkelijker bij jezelf kunt blijven
 • Jij wilt mee te kunnen bewegen met wat het leven je brengt zonder jouw eigen weg uit het oog te verliezen

In de stilte kun je luisteren naar de zachte fluisteringen van je ziel.

natuurcoaching past goed bij je als

Als je een nieuwe weg wilt inslaan, voor jezelf wilt beginnen en nu echt jouw eerste stap wilt gaan zetten

Je even de weg kwijt bent, een lichtje wilt laten schijnen op een vraag of verheldering zoekt in jouw gedachte en gevoelswereld

Je het altijd druk, -geen tijd of andere verplichtingen hebt, maar diep van binnen weet dat dat niet is wat je tegenhoud om werkelijk een keuze te maken voor jezelf

Jouw gedachten en overtuigingen de beren op de weg worden

Je hoog-sensitief bent, snel overprikkeld raakt en moeite hebt bij jezelf te blijven

Je het spannend vindt om nieuwe wegen te bewandelen, onbekende paden in te slaan en moeite hebt bekende overtuigingen, gedachten of andere dingen los te laten

Je langdurige stress ervaart, een Burn out of Bore out hebt gehad en je een diepgaande verandering wilt

Je chronisch moe bent of chronische pijn hebt maar je droom niet wilt opgeven en wilt leren hoe je toch vol kunt leven

Je ondanks alles diep van binnen blijft verlangen naar verandering -en heel nieuwsgierig bent naar wat er zich aandient als je toch juist wel de stoute (wandel) schoenen aantrekt

In 5 sessies leer je leven vanuit jouw (moeder)natuur

In 5 sessies verbind je je (weer) met jezelf en dat wat in jou leeft. De natuur helpt je vertragen, verstillen en brengt je in beweging. Laat je verwondering en meevoeren door wat zich wil laten zien en vertrouwen op wat zich ontvouwt. Laat je leiden door jouw nieuwsgierigheid en ga weer vertrouwen op jouw innerlijk kompas. Jouw oorspronkelijke zelf ligt in jou besloten. Jouw eigenheid, wijsheid en talent(en) zitten verweven in jou. Door jezelf eraan te herinneren wie je bent, verscholen achter de overtuigingen over wie jij denkt te moeten zijn vindt jij jezelf.

Een pad ontstaat door erop te lopen

– chinees gezegde

Ik wil heel graag een stukje met je meewandelen. Naast jou lopen om te horen wat er in jou leeft. Luisteren naar jouw verhaal. Ook wat je niet verteld in woorden. Je begeleiden in dat wat zich laat zien. Stap voor stap, in jouw tempo ontdekken wat zich ontvouwt en ruimte geven aan een natuurlijke voortdurende verandering die zichtbaar is in al jouw doen laten en als vanzelf beweegt vanuit jouw authentieke natuur.

Stap voor stap

Wat ga je doen?

Hier en nu

Waar sta je vandaag, hoe ziet jouw leven eruit nu? Schep een helder beeld van jouw leven nu | 90 minuten

De wens

Maak verbinding met wat er nu in jouw leeft en onderzoek jouw dromen en wensen | 90 minuten

Jouw innerlijk kind

Jouw eerste 7 levensjaren. Krijg dieper inzicht in wie jij bent, alsmede jouw patronen en overtuigingen die je in de weg kunnen staan om vol te leven | 90 minuten

Wat je aandacht geeft groeit

Ontdek jouw ziel kwaliteiten en maak van jouw groeipijn jouw groeikracht! | 90 minuten

Leef jouw natuur

Gebruik jouw groeikracht om jouw wens waar te maken en creëer jouw eigen pad | 90 minuten

Door je te verbinden met de natuur, de seizoenen en haar cycli, beweegt dat wat van binnen zit, als vanzelf naar buiten.

De natuur helpt je in het hier en nu te zijn en waar te nemen wat er in jou leeft. Een omgevallen boom, de geur van bloesem, verse voetstappen en de sneeuw, zonlicht gefilterd door de bomen, een grote modderplas, vallende bladeren en plotselinge regenbui kunnen je raken. Door iets buiten jezelf te plaatsen ontstaat er afstand om te observeren. Je perspectief veranderd en geeft je nieuwe heldere inzichten. Door te wandelen kom je in beweging en wat stil staat gaat stromen. Dat wat er van binnen al is, vindt zijn weg naar buiten. Door echte stappen te zetten creëer je nieuwe paden en mogelijkheden en maak je letterlijk nieuwe (hersen)verbindingen aan. Zo waarborg je een wezenlijke verandering, die diep doorwerkt en reflecteer in hoe jij leeft.

Geef jezelf een cadeau!

Ik besef me ook dat dat die stap soms heel groot kan zijn. Ook ik stond ooit (en nog steeds) voor die keuze. Want om het avontuur aan te gaan, jezelf te vinden en jezelf en helemaal jezelf te zijn vraagt tegelijkertijd moed en overgave. Daarbij investeer je ook jouw tijd, onverdeelde aandacht, energie en geld. Dat is niet niets. Tegelijk is het zo ontzettend waardevol om in jezelf te investeren. Want in jouw zit alles al om helemaal jezelf te zijn. Dat wat jij zo graag wilt en naar verlangt is dichterbij dan je nu voelt. Jij draagt in in je. Een zaadje vol van het leven en duurzaam van aard. Ze gaat een heel leven mee. Jij geeft het ruimte om te te ontkiemen en haar wortels diep in de grond te laten groeien. De aandacht en toewijding die jij haar geeft zijn voeding voor jouw groei en ontwikkeling. En als je net als alles in de natuur meebeweegt met de cyclus van de seizoenen, het ritme van het leven om zo elke keer weer opnieuw tot bloei te komen. Zo zul je ervaren dat een investering in jezelf je meer zal opleveren dan je van te voren kunt bedenken. Een ware gift, een cadeau waar je echt je hele leven iets aan hebt.

Wat brengt het jou?

Je krijgt meer rust in je hoofd en minder zorgen over jouw toekomst

Je durft te vertrouwen op jouw eigen wijsheid en vindt moed om je angst te omarmen

Je leert luisteren naar jouw eigen stem die jouw overtuigingen overstijgt

Je hebt een connectie gemaakt met jouw verlangen, dromen en wensen

Je gaat echte keuzes te maken die jou helpen groeien en te leven zoals van nature bij je past

Je ontdekt een meer vanzelfsprekende en meer moeiteloze manier van leven vanuit jouw ware natuur

Je kunt makkelijker je balans behouden door te leren mee te bewegen met de dynamiek van het leven

Je ervaart minder stress en meer energie, plezier en levenslust

Je hebt je eerste stappen gezet op jouw eigen pad en vertrouwen op jouw eigen innerlijk kompas

Alvast jouw eerste stap zetten?

Ontvang gratis de InBloei Zenimatie. Een waardevol moment voor jezelf, los van de drukte van de dag. Ontdek de betoverende animatie met begeleide meditatie, die jou meeneemt in het moment, je helpt in tune komen met jouw eigen (adem)ritme en je uitnodigt te verbinden met dat wat er binnen in jou leeft.

En deel mee in de InBloei cirkel

Jouw investering

Kleine besluiten of grote keuzes. Om jouw eigen weg te kunnen volgen vraagt om je blik naar binnen richten om te waarnemen wat zich daar ontvouwt. Hieronder kun je kiezen welke weg jou het beste past.

De investering voor een natuurcoachtraject is 699,- en bestaat uit;

 • 1 kennismakings-gesprek
 • 5 coach sessies van 90 minuten
 • 1 online evaluatie gesprek van max 30 minuten

De investering voor een natuurcoachsessie is 169,- en bestaat uit;

 • 1 kennismakings-gesprek
 • 1 coach sessie van 120 minuten
 • 1 online evaluatie gesprek van max 15 minuten

Alle tijd voor jouw verhaal

Het komt ook wel eens voor dat een bepaald onderwerp meer tijd vraagt. Als deze situatie zich voordoet kunnen we samen besluiten om een extra sessie in te plannen. De kosten voor een eventuele extra sessie van 90 minuten is 99,-

Ontdek jouw moeder natuur!

Wat fijn dat je kiest voor een natuurcoach traject! Ik vindt het fijn om eerst met je kennis te maken in een Plant een zaadje sessie. De afspraak duurt ongeveer 20 minuten.

Meest gestelde vragen

Het traject is verdeeld over 5 sessies met circa 2 weken tussen elke sessie. Ik kies ervoor om met maximaal 4 vrouwen per periode te werken. Zo is er alle ruimte voor jou en jouw mooie reis. Een maand na jouw laatste sessie hebben we altijd een evaluatie gesprek (30 minuten) waarin we terugblikken op jouw avontuur.

De coachingsessie is eenmalig. Als je na deze sessie toch voelt dat je verder met mij wilt wandelen d.m.v. het coachingtraject, dan vervalt de eerste sessie en sluiten de resterende 4 sessies van het coachtraject daar prima op aan.

We starten altijd met een kort telefonisch gesprek waarin we kennismaken. Vanuit daar kun je besluiten om voor een Leef je natuur coachtraject of losse Leef je natuur coachsessie te kiezen.

In alle coaching sessies starten we met een aardingsoefening die we vervolgen met een stilte wandeling. Al wandelend komen we in gesprek, aangevuld met creatieve natuuropdrachten en mindfulness oefeningen waar de symboliek van de natuur voor zich spreekt. Met een kop thee ronden we de natuurcoach sessie af. Als je hebt gekozen voor de natuurcoach traject dan maken we een afspraak voor de volgende sessie.

Op de volgende dagdelen kun je een afspraak maken voor een coachsessie

Op dinsdag en donderdag van 09.30-11.00 en 12.30-14.00

De cochsessies vinden plaat op de volgende locaties

We spreken af in de bossen en parken rondom Arnhem

Jazeker. Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. In het formulier kun je een dag, de datum en tijdstip aangeven wanneer jou het uitkom dat ik jou bel. Je ontvangt een e-mail bevestiging van de bel afspraak.

De mogelijkheden voor een kennismakingsafspraak zijn

Maandag tussen 19.00-19.30 en 19.30-20.00

Woensdag tussen 9.00-9.30 en 9.30-10.00

 • Goede (wandel)schoenen die vies mogen worden
 • Comfortabele kleding passend bij het seizoen
 • Regenkleding en een rugzakje met eventueel drinken en snacks
 • Insectenwerend middel of after bite (optioneel)
 • Notitieboekje en pen (optioneel)

Ja dat kan. Het Leef je natuur coachtraject kun je in termijn betalen. Als jij voelt dat dit helemaal is wat bij je past en je wilt ontzettend graag met mij samenwerken, maar de inhoud van jouw portemonnee of bankrekening weerhoudt je om het  Moedernatuur coachtraject te gaan doen, neem dan contact met me op voor gespreide betaling over 3 maanden. Ik geloof dat er voor alles een oplossing is en geld nooit in de weg mag staan van jouw groei.

De eerste sessie betaal je dan 249,- en de twee opvolgende termijnen 233,-. De administratiekosten bedragen 16,- en de laatste termijn moet zijn voldaan voor de laatste sessie.

Jazeker! Neem dan contact met me op om jouw situatie te bespreken en te kijken op welke manier we vorm kunnen geven aan een sessie of traject.

Jazeker! Als dat wat ik vertel jouw aanspreekt zitten we op 1 lijn. Jij draagt dezelfde aardse creatiekracht in jou, of je nu wel of geen kinderen hebt.

Twijfel of het bij je past, neem dan contact met me op voor een vrijblijvend en kosteloos telefonisch kennismakingsgesprek.