Leven vanuit jouw natuur!

Dat van nature in jouw zit komt tot bloei!

 
 

Jij verlangt naar een leven waar in jij helemaal jezelf kunt zijn en kunt doen wat je allerliefst doet. Maar jouw agenda is vol, net als je hoofd en dat wat in jouw hart leeft heeft geen ruimte om op te bloeien.

Jouw dromen zijn groot, net als jouw hart. Jij koestert jouw kind(eren) met elke druppel liefde. In het dagelijks leven draagt zorg voor een harmonieus en happy leven in jouw gezin, bent een goede vriendin en op jouw werk een fijne collega. Want als zij gelukkig zijn ben jij dat ook. Tegelijkertijd voel je ook dat er meer is. Meer meer van ‘jou’ en meer om te zijn. Je wilt niets liever dan helemaal jezelf zijn en leven vanuit jouw je allerdiepste zelf. Uit je hoofd en meer in je lijf. Het leven écht voelen en beleven en vanuit je hart kunnen leven.

 

Herken jij dit?

⭐ Je vindt het moeilijk om nou te bepalen wat dat diepe verlangen in jou nou precies is, wat jouw dromen en wensen zijn en hoe je daar nou achter komt.

⭐ Je mist de tijd om ruimte te maken om te ontdekken wat er in jou leeft.

Je voelt dat er ‘meer’ in jouw zit dan er nu uitkomt. Je hebt een groot gevoel voor het leven van jouw levensmissie en wil jouw unieke talent delen met de wereld.

Je vindt het lastig om met jezelf in verbinding te blijven. Je wordt gemakkelijk afgeleid door wat er om je heen -of juist binnen in jou gebeurd.

Je wilt ontzettend graag de verandering in je leven en echt kiezen voor jezelf, maar tegelijkertijd voel je je schuldig als je ruimte voor jezelf neemt en bent bang om iemand tekort doet.

Je merkt dat er een tweestrijd is tussen je best wel ‘Ok’ leven en het verlangen naar meer. Je weet niet of je dat wel ‘mag’ wensen of dat je gewoon tevreden moet zijn met wat je hebt.

⭐ Je hebt geleerd van je ouders dat bescheidenheid, loyaliteit en dienstbaarheid ontzettend belangrijk zijn, maar niet hoe deze prachtige eigenschappen kan gebruiken om jouw leven mooier te maken. Daarbij berust je in het idee dat het gewoonweg niet voor iedereen is weggelegd om je dromen waar te maken.

⭐Je voelt je gefrustreerd en bent weleens verdrietig of boos dat het jou maar niet lukt om je leven te veranderen en te doen wat jij allerliefste wil. Soms ben je best wel eens jaloers als je ziet dat het een ander zo gemakkelijk lijkt af te gaan.

⭐Je hebt het al meer dan eens geprobeerd ‘anders’ te doen, uitgesteld of schuift te telkens voor je uit. Je beloofd aan jezelf dat ‘als’ of ‘dan’ … het het juiste moment is om het echt te gaan doen.

In plaats dat je je vol van vertrouwen bent, voel je je meer dan ooit vertwijfelt. Je bent de verbinding met jezelf kwijtgeraakt en daardoor kun je moeilijk voelen wat jij nodig hebt om te groeien. Je dacht dat je nu wel de rode draad in jouw leven zou hebben gevonden en dat je elke dag dat kunt doen waar jij ’s ochtends je bed voor uitspringt. Maar eigenlijk voel je vaak moe en overprikkeld en meer dan ooit verdwaald en verloren. Diep van binnen weet je dat de keuze om er voor te gaan bij jou ligt.

 

Want als je blijft doen wat je altijd doet, dan veranderd er niets

Je blijft dromen van een leven wat had kunnen zijn, zonder te ervaren hoe het ‘in het echt’ zou zijn.  

⭐ Jouw diepste verlangen, wordt een steeds groter groeiend onvervulde wens en dat voelt als een leegte in jouw leven.

⭐Je blijft die leegte vullen met dingen die net niet ‘je ding’ zijn. Dat kost je energie. Stress en een burn out (of een bore out) liggen op de loer en dat heeft invloed op je gezondheid en welzijn.

⭐ ..

⭐ Jouw prachtige talent blijft onbenut. Naast dat je jezelf tekort doet, kun je datgene wat jouw zo bijzonder maakt niet te volste delen met de wereld om je heen.

 

Maar gelukkig kun je jezelf nooit echt helemaal kwijtraken!

Ik geloof dat onze natuur in ieder van ons besloten ligt. Want dat wat diep in ons zit en ons maakt tot wie we zijn veranderd niet, maar is wat we verliezen als we de verbinding met onszelf kwijtraken door dingen te doen die niet bij ons passen. Jouw eigenheid zit in elk van jouw cellen doordrongen en is verweven in jouw hele jij. Popelend om haar weg naar buiten te vinden. Je voelt het in de dingen die je blij maken, waar je nieuwsgierig naar bent en die je raken en je prikkelen. Daar waarvan je ogen van gaan stralen, als vanzelf uit jouw handen komt of gemakkelijk van jouw tong rolt. Dat wat jij met hart en ziel doet.

 

Elk moment kun je kiezen om jezelf te zijn

In 6 sessies leer je leven vanuit jouw natuur

Door je te verbinden met de natuur leer je stap voor stap (weer) kennismaken met jouw natuur. Ontdek je jouw diepste verlangen en grootste wens, vindt je verhelderende inzichten en je zelfvertrouwen groeit. Volg je nieuwsgierigheid, dat wat je raakt en jouw opvalt en je uitnodigt verder te ontdekken. Want daarin verschuilt zich de groeikracht; dat wat je helpt groeien. Door jouw natuur te leven kom je vol tot bloei. Een natuurlijke oerkracht die tot leven komt, toepasbaar in jouw hele leven!

Aan het einde van het programma heb je dit

🍃 Jij voelt je meer dan ooit verbonden met jouw natuur en kiest meer en meer voor de dingen die jouw voeden en helpen groeien.

🍃 De liefde voor jezelf en het leven groeit en merkt dat je meer ontspannen en levenslustiger bent.

🍃 Jij ontdekt hoe je helemaal jezelf kunt zijn en jouw leven vorm te geven zoals jij wilt -en van nature bij jou past.

🍃 Je gaat steeds meer doen waar je kriebels van in je buik krijgt, een glimlach op jouw gezicht tovert en je ogen van gaan fonkelen.

🍃 Je maak je minder druk om de dagelijkse dingen, je hoofd is rustiger, jij bent meer ontspannen en je kunt genieten van jouw gezin, de kleine geluksmomentjes en schoonheid van het leven

🍃 Je verliest je niet meer in zorgen, maar vindt de draagkracht om met veerkracht mee te bewegen in elke fase van jouw leven. Ook als het tegenzit.

🍃 Je beleefd je leven vanuit verbinding. Jouw hoofd, hart en buik werken samen. Je bent niet meer bang om te verdwalen of jezelf kwijt te raken. 

🍃 Je vertrouwt op jezelf en jouw innerlijk weten is jouw kompas om je de weg weer terug te vinden.

🍃 Jij kiest voor jezelf, zonder je schuldig te voelen naar jouw geliefden.

🍃 Je hebt de moed om buiten jouw veilige cirkel te stappen en je hebt een sterker vertrouwen dat wat je nodig hebt om te groeien, zich vanzelf laat zien.

Jouw succes

Met dit aardse programma ga jij leven vanuit jouw natuur. Je leert de verbinding met jezelf te versterken en te kiezen voor dat wat jij nodig hebt om te groeien. Vanuit deze verbinding kun je ver Jij leert helemaal jezelf te zijn en jouw leven vorm te geven zoals jij wilt en van nature bij jou past.

Ik wil graag kennismaken en meer weten! 

 

Waarom jij?

Juist omdat jij jij bent. Jouw liefdevolle toewijding aan het leven. Vol van dromen voor haar kinderen en een diep verlangen naar een mooiere toekomst en betere wereld. En juist jij kan het verschil maken. Niet alleen voor jouw zelf, maar ook voor jouw kinderen en hun kinderen. Want hoe jij in het leven staat en beweegt is wat je doorgeeft aan jouw kinderen. Jij bent hun grootste voorbeeld. Zij zijn de toekomst en jij hun fundament. En zo verander je niet alleen jouw leven, maar die van elke generatie die na jou komt. Dat is jouw footprint, jouw ‘Legacy’.

 

Waarom ik?

Ik heb ook in jouw schoenen gelopen -en ja ik raak nog steeds weleens verdwaalt. Maar nooit meer verloren. Ik voel me meer dan ooit verbonden met mijn natuur. Dat weerspiegelt in alles in mijn leven en is merkbaar in alles wat ik doe. Ik doe wat ik het allerliefst doe op mijn eigen wijze. Met de aandacht welke ik zo belangrijk vindt. Met liefde voor het leven en de natuur als inspiratie. Ik heb geleerd dat onze groeipijn ook onze groeikracht is en dat wie jij bent je nooit echt kunt verliezen. Jouw eigenheid, wijsheid en talent(en) zitten verweven in jouw en door jezelf eraan te herinneren wie je bent kun je jouw leven echt leven zoals bij je past.

Maak een afspraak voor een Plant een zaadje sessie

Ik wil graag meer informatie

 

 

Wat ga je doen?


1 Verzamelen; Pluk de dag

Sessie 1, Hier en nu
Waar sta je vandaag, hoe ziet jouw leven eruit nu? Schep een helder beeld van jouw leven nu.
90 minuten


2 Verkennen; De wens

Sessie 2, De wens
Maak contact met wat er in jouw leeft en onderzoek jouw dromen en maak jouw allerliefste wens.
90 minuten


3 Verdiepen; Wie ben jij?

Sessie 3, Jouw geboort
Jouw geboorte en eerste 7 levensjaren hebben invloed wie jij bent. Krijg dieper inzicht in jezelf, wat jouw groeipijnen zijn en ontdek wat je belemmerd om te doen wat je eigenlijk heel graag wil doen en helemaal jezelf te zijn.
90 minuten

Sessie 4, Jouw innerlijk kind
Jouw geboorte en eerste 7 levensjaren. Krijg dieper inzicht in wie jij bent, wat jouw groeipijnen zijn en ontdek wat je belemmerd om te doen wat je eigenlijk heel graag wil doen en helemaal jezelf te zijn.
90 minuten


4 Volgroeien; Wat je aandacht geeft groeit

Sessie 5, Jouw kwaliteiten en groeikracht
Ontdek jouw ziel kwaliteiten en maak van jouw groeipijn jouw groeikracht!
90 minuten


5 Voltooien; Leef jouw natuur

Sessie 6, Wat je aandacht geeft groeit; vol van het leven
Gebruik jouw groeikracht om jouw wens waar te maken.
90 minuten


Ik wil graag leven vanuit mijn natuur!

Ik wil graag meer informatie 

 

 

Geef jezelf een cadeau!

Ik besef me ook dat dat die stap soms heel groot kan zijn. Ik durfde ook niet goed mezelf iets te gunnen, te geven of doen wat ik op dat moment nodig had. Het vraagt altijd moed en een investering. Of dat het nou energie, tijd of geld is. Ik heb geleerd dat investeren in jezelf vaak zo ontzettend waardevol is, langdurig doorwerkt en je altijd meer oplevert dan je van te voren kunt bedenken. Een cadeau waar je echt je hele leven iets aan hebt.

Investering

De investering die je doet in jezelf is jouw tijd en 599,- en bestaat uit totaal 7 sessies; 6 coaching sessies die je merendeel doorbrengt in de natuur en 1 online evaluatie gesprek van 30 minuten, aangevuld met ‘Leef je natuur’ intentie mail met opdrachtjes om je te ondersteunen en inspireren.

Ik zorg altijd voor lekkere thee en iets verantwoord lekkers voor onderweg. Er is alle ruimte voor jou. Een maand na jouw laatste sessie hebben we altijd een evaluatie gesprek (30 minuten) waarin we terugblikken op jouw avontuur.

 

Testimonial

(anoniem)

“Ik heb het als zeer leerzaam en prettig ervaren, soms heb je gewoon even een zetje in de rug, of een duwtje in de goeie richting nodig, en moet je op het goede spoor gezet worden. Dat is in ieder geval prima gelukt. Kortom, wat mij betreft ben je een absolute aanrader. Met vriendelijke groet, R van D”

 

Een pad ontstaat door erop te lopen (Zhuang Zi)

Het kiezen voor Leven vanuit jouw natuur! is jouw eerste stap die je zet op weg naar een bloeiend leven. 

Laat je je laten verwondering en meevoeren door wat zich wil laten zien en vertrouwen op wat zich ontvouwt. Luister naar je hart, laat je leiden door nieuwsgierigheid en vertrouw op jouw innerlijk kompas. Volg de broodkruimels terug naar jouw zelf en leef jouw leven echt zoals bij je past.

Ik wil graag mijn eerste stap zetten!

 

Meest gestelde vragen

Kan ik eerst komen kennismaken?
Ja dat kan! Je kunt een afspraak maken voor een Gratis ‘Plant een zaadje’ sessie.
Hoe lang duurt het programma
6 sessies van 1 1/2 tot 2 uur en 1 online evaluatie gesprek.
Waarom een traject en geen losse sessies?
Een verandering gebeurd niet op 1 dag. Het vraagt aandacht, toewijding en overgave. Van jou en van mij. In het Leef vanuit je natuur programma doorlopen we 6 stappen met een begin en einde. Zo is het programma rond.
Is 'Leven vanuit jouw natuur' ook geschikt voor vrouwen zonder kinderen?
Jazeker! Als dat wat ik vertel jouw aanspreekt zitten we op 1 lijn. Jij draagt dezelfde aardse creatiekracht in jou, of je nu wel of geen kinderen hebt.
Kan ik ook in termijnen betalen?
Ja dat kan. Je kunt kiezen voor betaling in 3 termijnen van 215,-.

 

Je wilt wel graag meedoen maar ..

Je twijfelt nog of het ‘Leef je natuur’ programma bij je past?

Bel me gerust met je vragen of om een afspraak te maken voor een Gratis ‘Plant een zaadje’ sessie.

Je bent nog niet toe aan de commitment, maar het spreekt je wel aan?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (binnenkort Groeikracht magazine!) en ontvang het e-book ‘In 9 stappen naar een Bloeiend leven’ (zomer 2019).