IKIGAI natuurcoaching

Leven vanuit jouw natuur!

Dat van nature in jouw zit komt tot bloei!

 


 


Jij verlangt naar een leven waar in jij helemaal jezelf kunt zijn, in harmonie met jouw gezin en tegelijk kunnen doen wat jij het allerliefste wil. Maar jouw agenda is vol, net als je hoofd en dat wat in jouw hart leeft heeft geen ruimte om op te bloeien.

Jouw dromen zijn groot, net als jouw hart. Jij koestert jouw kind(eren) met elke druppel liefde. In het dagelijks leven draag jij zorg voor een harmonieus en happy leven in jouw gezin, je bent een goede vriendin en op jouw werk een fijne collega. Want als zij gelukkig zijn ben jij dat ook. Tegelijkertijd voel je ook dat er meer is. Meer meer van ‘jou’ en meer om te zijn. Je wilt niets liever dan helemaal jezelf zijn en leven vanuit jouw je allerdiepste zelf. Uit je hoofd en meer in je lijf. Het leven รฉcht voelen en beleven, je voeden met dat wat jou laat groeien en de dingen doen op jouw eigen wijze.

 

Wat houdt jou tegen?

Je voelt dat er meer in zit dan er nu uitkomt, maar je kunt niet goed bij wat je dan wilt gaan doen en weet ook niet goed waar je moet beginnen. Je mist de tijd en ruimte om te voelen wat jij nu eigenlijk wilt in je leven. Je hebt het al meer dan eens geprobeerd ‘anders’ te doen, het zo vaak uitgesteld en gewacht op het juiste moment. Je wilt ontzettend graag de verandering in je leven en echt kiezen voor jezelf, maar tegelijkertijd voel je je schuldig als je ruimte voor jezelf neemt en bent bang om iemand tekort doet. Je merkt dat er een tweestrijd is tussen je best wel ‘Ok’ leven en het verlangen naar meer. Je weet niet of je dat wel ‘mag’ wensen of dat je gewoon tevreden moet zijn met wat je hebt. Want je hebt toch best een goed leven?

In plaats dat je je vol van vertrouwen bent, voel je je meer dan ooit vertwijfelt. Je bent de verbinding met jezelf kwijtgeraakt en daardoor kun je moeilijk voelen wat jij nodig hebt om te groeien. Je dacht dat je nu wel de rode draad in jouw leven zou hebben gevonden en dat je elke dag dat kunt doen waar jij ’s ochtends je bed voor uitspringt. Maar eigenlijk voel je vaak moe en overprikkeld en meer dan ooit verdwaald en verloren. Diep van binnen weet je dat de keuze om er voor te gaan bij jou ligt.

 

Want als je blijft doen wat je altijd doet, dan veranderd er niets

En blijft het bij mooie dagdromen, terwijl jouw diepste verlangen veranderd in een onvervulde wens. Een leegte die je vult met dingen die niet helemaal bij je passen.

 

Maar gelukkig kun je jezelf nooit echt helemaal kwijtraken!

Ik geloof dat onze natuur in ieder van ons besloten ligt. Want dat wat diep in ons zit en ons maakt tot wie we zijn veranderd niet, maar is wat we verliezen als we de verbinding met onszelf kwijtraken door dingen te doen die niet bij ons passen. Jouw eigenheid zit in elk van jouw cellen doordrongen en is verweven in jouw hele jij. Popelend om haar weg naar buiten te vinden. Je voelt het in de dingen die je blij maken, waar je nieuwsgierig naar bent en die je raken en je prikkelen. Daar waarvan je ogen van gaan stralen, als vanzelf uit jouw handen komt of gemakkelijk van jouw tong rolt. Dat wat jij met hart en ziel doet.

 > > > >

 

Elk moment kun je kiezen om jezelf te zijn

In 6 sessies leer je leven vanuit jouw natuur

In 6 sessies verbind je je (weer) met jezelf en dat wat in jou leeft. De natuur helpt je vertragen, verstillen en brengt je in beweging.
Laat je verwondering en meevoeren door wat zich wil laten zien en vertrouwen op wat zich ontvouwt. Luister naar je hart, laat je leiden door nieuwsgierigheid en ga weer vertrouwen op jouw innerlijk kompas. Volg de broodkruimels terug naar jouw zelf en leef jouw leven helemaal zoals bij je past.
Door jouw natuur te leven kom je vol tot bloei!

Aan het einde van het programma heb je dit

๐Ÿƒ Jij voelt je meer dan ooit verbonden met jezelf en kiest meer en meer voor de dingen die jouw voeden en helpen groeien.

๐Ÿƒ De liefde voor jezelf en het leven groeit en merkt dat je meer ontspannen, ‘lichter’ en levenslustiger bent.

๐Ÿƒ Jij ontdekt hoe je helemaal jezelf kunt zijn en jouw leven vorm te geven zoals jij wilt -en van nature bij jou past.

๐Ÿƒ Je maak je minder druk om de dagelijkse dingen, je hoofd is rustiger, jij bent meer ontspannen en je kunt genieten van jouw gezin, de kleine geluksmomentjes en schoonheid van het leven

๐Ÿƒ Je verliest je niet meer zo snel in zorgen, maar vindt de draagkracht om met veerkracht mee te bewegen in elke fase van jouw leven. Ook als het tegenzit.

๐Ÿƒ Je beleefd je leven vanuit verbinding. Jouw hoofd, hart en buik werken samen. Je bent niet meer bang om te verdwalen of jezelf kwijt te raken. 

๐Ÿƒ Je vertrouwt op jezelf en jouw innerlijk weten is jouw kompas om je de weg weer terug te vinden.

๐Ÿƒ Jij kiest voor jezelf, zonder je schuldig te voelen naar jouw geliefden.

๐Ÿƒ Je hebt de moed om buiten jouw veilige cirkel te stappen en je hebt een sterker vertrouwen dat wat je nodig hebt om te groeien, zich vanzelf laat zien.

Jouw authentieke zelf zijn

Met dit aardse programma ga jij leven vanuit jouw natuur. Je leert de verbinding met jezelf te versterken en te kiezen voor dat wat jij nodig hebt om te groeien. Vanuit deze verbinding kun je ver Jij leert helemaal jezelf te zijn en jouw leven vorm te geven zoals jij wilt en van nature bij jou past.

Ik wil graag kennismaken en meer weten! 

 

Waarom jij?

Juist omdat jij jij bent. Jouw liefdevolle toewijding aan het leven. Vol van dromen voor haar kinderen en een diep verlangen naar een mooiere toekomst en betere wereld. En juist jij kan het verschil maken. Niet alleen voor jouw zelf, maar ook voor jouw kinderen en hun kinderen. Want hoe jij in het leven staat en beweegt is wat je doorgeeft aan jouw kinderen. Jij bent hun grootste voorbeeld. Zij zijn de toekomst en jij hun fundament. En zo verander je niet alleen jouw leven, maar die van elke generatie die na jou komt. Dat is jouw footprint, jouw ‘Legacy’.

 

Waarom ik?

Ik heb ook in jouw schoenen gelopen -en ja ik raak nog steeds weleens verdwaalt. Maar nooit meer verloren. Ik voel me meer dan ooit verbonden met mijn natuur. Dat weerspiegelt in alles in mijn leven en is merkbaar in alles wat ik doe. Ik doe wat ik het allerliefst doe op mijn eigen wijze. Met de aandacht welke ik zo belangrijk vindt. Met liefde voor het leven en de natuur als inspiratie. Ik heb geleerd dat onze groeipijn ook onze groeikracht is en dat wie jij bent je nooit echt kunt verliezen. Jouw eigenheid, wijsheid en talent(en) zitten verweven in jouw en door jezelf eraan te herinneren wie je bent kun je jouw leven echt leven zoals bij je past.

Maak een afspraak voor een Plant een zaadje sessie

Ik wil graag meer informatie

 

 

Wat ga je doen?


1 Verzamelen; Pluk de dag

Sessie 1, Hier en nu
Waar sta je vandaag, hoe ziet jouw leven eruit nu? Schep een helder beeld van jouw leven nu.
90 minuten


2 Verkennen; De wens

Sessie 2, De wens
Maak contact met wat er in jouw leeft en onderzoek jouw dromen en maak jouw allerliefste wens.
90 minuten


3 Verdiepen; Wie ben jij?

Sessie 3, Jouw geboort
Jouw geboorte en eerste 7 levensjaren hebben invloed wie jij bent. Krijg dieper inzicht in jezelf, wat jouw groeipijnen zijn en ontdek wat je belemmerd om te doen wat je eigenlijk heel graag wil doen en helemaal jezelf te zijn.
90 minuten

Sessie 4, Jouw innerlijk kind
Jouw geboorte en eerste 7 levensjaren. Krijg dieper inzicht in wie jij bent, wat jouw groeipijnen zijn en ontdek wat je belemmerd om te doen wat je eigenlijk heel graag wil doen en helemaal jezelf te zijn.
90 minuten


4 Volgroeien; Wat je aandacht geeft groeit

Sessie 5, Jouw kwaliteiten en groeikracht
Ontdek jouw ziel kwaliteiten en maak van jouw groeipijn jouw groeikracht!
90 minuten


5 Voltooien; Leef jouw natuur

Sessie 6, Wat je aandacht geeft groeit; vol van het leven
Gebruik jouw groeikracht om jouw wens waar te maken.
90 minuten


Ik wil graag leven vanuit mijn natuur!

Ik wil graag meer informatie 

 

 

Geef jezelf een cadeau!

Ik besef me ook dat dat die stap soms heel groot kan zijn. Ik durfde ook niet goed mezelf iets te gunnen, te geven of doen wat ik op dat moment nodig had. Het vraagt altijd moed en een investering. Of dat het nou energie, tijd of geld is. Ik heb geleerd dat investeren in jezelf vaak zo ontzettend waardevol is, langdurig doorwerkt en je altijd meer oplevert dan je van te voren kunt bedenken. Een cadeau waar je echt je hele leven iets aan hebt.

Investering

De investering die je doet in jezelf is jouw tijd en 599,- en bestaat uit totaal 7 sessies; 6 coaching sessies die je merendeel doorbrengt in de natuur en 1 online evaluatie gesprek van 30 minuten, aangevuld met ‘Leef je natuur’ intentie mail met opdrachtjes om je te ondersteunen en inspireren.

Ik zorg altijd voor lekkere thee en iets verantwoord lekkers voor onderweg. Er is alle ruimte voor jou. Een maand na jouw laatste sessie hebben we altijd een evaluatie gesprek (30 minuten) waarin we terugblikken op jouw avontuur.

 

Testimonial

(anoniem)

โ€œIk heb het als zeer leerzaam en prettig ervaren, soms heb je gewoon even een zetje in de rug, of een duwtje in de goeie richting nodig, en moet je op het goede spoor gezet worden. Dat is in ieder geval prima gelukt. Kortom, wat mij betreft ben je een absolute aanrader. Met vriendelijke groet, R van D”

 

Een pad ontstaat door erop te lopen (Zhuang Zi)

Het kiezen voor IKIGAI natuurcoaching! is jouw eerste stap die je zet op weg naar een bloeiend leven. 

Laat je je laten verwondering en meevoeren door wat zich wil laten zien en vertrouwen op wat zich ontvouwt. Luister naar je hart, laat je leiden door nieuwsgierigheid en vertrouw op jouw innerlijk kompas. Volg de broodkruimels terug naar jouw zelf en leef jouw leven echt zoals bij je past.

Ik wil graag mijn eerste stap zetten!

 

Meest gestelde vragen

Kan ik eerst komen kennismaken?
Ja dat kan! Je kunt een afspraak maken voor een Gratis ‘Plant een zaadje’ sessie.
Hoe lang duurt het programma
6 sessies van 1 1/2 tot 2 uur en 1 online evaluatie gesprek.
Waarom een traject en geen losse sessies?
Een verandering gebeurd niet op 1 dag. Het vraagt aandacht, toewijding en overgave. Van jou en van mij. In het Leef vanuit je natuur programma doorlopen we 6 stappen met een begin en einde. Zo is het programma rond.
Is 'Leven vanuit jouw natuur' ook geschikt voor vrouwen zonder kinderen?
Jazeker! Als dat wat ik vertel jouw aanspreekt zitten we op 1 lijn. Jij draagt dezelfde aardse creatiekracht in jou, of je nu wel of geen kinderen hebt.
Kan ik ook in termijnen betalen?
Ja dat kan. Je kunt kiezen voor betaling in 3 termijnen van 215,-.

 

Je wilt wel graag meedoen maar ..

Je twijfelt nog of het ‘Leef je natuur’ programma bij je past?

Bel me gerust met je vragen of om een afspraak te maken voor een Gratis ‘Plant een zaadje’ sessie.

Je bent nog niet toe aan de commitment, maar het spreekt je wel aan?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (binnenkort Groeikracht magazine!) en ontvang het e-book ‘In 9 stappen naar een Bloeiend leven’ (zomer 2019).