• Leef je natuur coaching

    Wat van nature in jou zit komt tot bloei

Jij verlangt naar een leven waar in jij helemaal jezelf kunt zijn, in harmonie met jouw gezin en tegelijk kunnen doen wat jij het allerliefste wil. Maar jouw agenda is vol, net als je hoofd en dat wat in jouw hart leeft heeft geen ruimte om op te bloeien.

Jouw dromen zijn groot, net als jouw (moeder)hart. Jij koestert jouw kind(eren) met elke druppel liefde. In het dagelijks leven draag jij zorg voor een harmonieus en happy leven in jouw gezin, je bent een goede vriendin en op jouw werk een fijne collega. Want als zij gelukkig zijn ben jij dat ook. Tegelijkertijd voel je ook dat er meer is. Meer meer van ‘jou’ en meer om te zijn. Je wilt niets liever dan helemaal jezelf zijn en leven vanuit jouw je allerdiepste zelf. Uit je hoofd en meer in je lijf. Het leven écht voelen en beleven, dat doen wat voor jou waarde heeft en je voeden met dat wat jou laat groeien.

Wat houdt jou tegen?

Eigenlijk heb je nooit echt de keuze gemaakt voor jezelf. Jouw mooiste eigenschap, prachtige ziels kwaliteiten en liefdevolle hart die je zo gemakkelijk kunt geven aan -en delen met anderen, lijk je zo moeilijk voor jezelf te kunnen gebruiken. Je wilt niets liever, maar je weet niet hoe.  Je bent de verbinding met jezelf kwijtgeraakt en daardoor kun je moeilijk voelen wat jij nodig hebt om te groeien. Je mist simpelweg de tijd en ruimte om te ontdekken wat jij nu eigenlijk wilt in je leven.

Je dacht dat je nu wel de rode draad in jouw leven zou hebben gevonden en dat je elke dag dat kunt doen waar jij ‘s ochtends je bed voor uitspringt, maar voelt je vaak futloos, moe en somber. In plaats dat je je vol van vertrouwen bent en voel je je meer dan ooit vertwijfelt, verdwaald en verloren.

Maar gelukkig kun je jezelf nooit helemaal kwijtraken

Ik geloof dat onze natuur in ieder van ons besloten ligt. Want dat wat diep in ons zit en ons maakt tot wie we zijn veranderd niet, maar is wat we verliezen als we de verbinding met onszelf kwijtraken door dingen te doen die niet bij ons passen. Jouw eigenheid zit in elk van jouw cellen doordrongen en is verweven in jouw hele jij. Popelend om haar weg naar buiten te vinden. Je voelt het in de dingen die je blij maken, waar je nieuwsgierig naar bent en die je raken en je prikkelen. Daar waarvan je ogen van gaan stralen, als vanzelf uit jouw handen komt of gemakkelijk van jouw tong rolt. Dat wat jij met hart en ziel doet.

In 5 sessies leer je leven vanuit jouw natuur

In 6 sessies verbind je je (weer) met jezelf en dat wat in jou leeft. De natuur helpt je vertragen, verstillen en brengt je in beweging. Laat je verwondering en meevoeren door wat zich wil laten zien en vertrouwen op wat zich ontvouwt. Luister naar je hart, laat je leiden door nieuwsgierigheid en ga weer vertrouwen op jouw innerlijk kompas. Volg de broodkruimels terug naar jouw zelf en leef jouw leven helemaal zoals bij je past. Door jouw natuur te leven kom je vol tot bloei!

Aan het einde van het programma heb je dit

🍃 Jij voelt je meer dan ooit verbonden met jezelf en kiest steeds meer voor de dingen die jouw voeden en helpen groeien.

🍃 Je hebt meer energie, voelt je gelukkiger en veerkrachtiger

🍃 De liefde voor jezelf en het leven groeit en merkt dat je meer ontspannen, ‘lichter’ en levenslustiger bent en jouw pad zich ‘vanzelfsprekender’ zich lijkt te ontvouwen.

🍃 Jij ontdekt hoe je helemaal jezelf kunt zijn en jouw leven vorm te geven zoals jij wilt -en van nature bij jou past.

🍃 Je maak je minder druk om de dagelijkse dingen, je hoofd is rustiger, jij bent meer ontspannen en je kunt genieten van jouw gezin, de kleine geluksmomentjes en schoonheid van het leven.

🍃 Je verliest je niet meer zo snel in zorgen, maar vindt de draagkracht om met veerkracht mee te bewegen in elke fase van jouw leven. Ook als het tegenzit.

🍃 Je beleefd je leven vanuit verbinding. Jouw hoofd, hart en buik werken samen. Je bent niet meer bang om te verdwalen of jezelf kwijt te raken.

🍃 Je vertrouwt op jezelf en jouw innerlijk weten is jouw kompas om je de weg weer terug te vinden.

🍃 Jij kiest voor jezelf, zonder je schuldig te voelen naar jouw geliefden.

🍃 Je hebt de moed om buiten jouw veilige cirkel te stappen en je hebt een sterker vertrouwen dat wat je nodig hebt om te groeien, zich vanzelf laat zien.

Jouw authentieke zelf zijn

Met dit aardse programma ga jij leven vanuit jouw natuur. Je leert de verbinding met jezelf te versterken en te kiezen voor dat wat jij nodig hebt om te groeien. Jij leert helemaal jezelf te zijn en jouw leven vorm te geven zoals jij wilt en van nature bij jou past.

Wat ga je doen?

Hier en nu

Waar sta je vandaag, hoe ziet jouw leven eruit nu? Schep een helder beeld van jouw leven nu. | 90 minuten

De wens

Maak verbinding met wat er nu in jouw leeft en onderzoek jouw dromen en wensen | 90 minuten. | 90 minuten

Jouw geboorte

Jouw geboorte en eerste 7 levensjaren hebben invloed wie jij bent. Krijg dieper inzicht in jezelf, wat jouw groeipijnen zijn en ontdek wat je belemmerd om te doen wat je eigenlijk heel graag wil doen en helemaal jezelf te zijn. | 120 minuten

Jouw innerlijk kind

Jouw geboorte en eerste 7 levensjaren. Krijg dieper inzicht in wie jij bent, wat jouw groeipijnen zijn en ontdek wat je belemmerd om te doen wat je eigenlijk heel graag wil doen en helemaal jezelf te zijn. | 90 minuten

Wat je aandacht geeft groeit

Ontdek jouw ziel kwaliteiten en maak van jouw groeipijn jouw groeikracht! | 90 minuten

Leef jouw natuur

Gebruik jouw groeikracht om jouw wens waar te maken. | 90 minuten

Geef jezelf een cadeau!

Ik besef me ook dat dat die stap soms heel groot kan zijn. Ook ik stond ooit -en nog steeds voor die keuze. Want om het avontuur aan te gaan, jezelf te vinden en jezelf en helemaal jezelf te zijn vraagt tegelijkertijd moed en overgave. Daarbij investeer je ook jouw tijd, onverdeelde aandacht, energie en geld. Dat is niet niets.

Tegelijk is het zo ontzettend waardevol om in jezelf te investeren. Want in jouw zit alles al om helemaal jezelf te zijn. Dat wat jij zo graag wilt en naar verlangt is dichterbij dan je nu voelt. Jij draagt in in je. Een zaadje vol van het leven en duurzaam van aard. Ze gaat een heel leven mee. Jij geeft het ruimte om te te ontkiemen en haar wortels diep in de grond te laten groeien. De aandacht en toewijding die jij haar geeft zijn voeding voor jouw groei en ontwikkeling. En als je net als alles in de natuur meebeweegt met de cyclus van de seizoenen, het ritme van het leven om zo elke keer weer opnieuw tot bloei te komen. Zo zul je ervaren dat een investering in jezelf je meer zal opleveren dan je van te voren kunt bedenken. Een ware gift, een cadeau waar je echt je hele leven iets aan hebt.

Jouw investering

De investering die je doet in jezelf is jouw tijd en 649,- * en bestaat uit totaal 6 coaching sessies die je merendeel doorbrengt in de natuur en 1 online evaluatie gesprek van 30 minuten. De sessies zijn verdeeld over 3 maanden. Ik kies ervoor om per 3 maanden met maximaal 4 vrouwen te werken. Zo is er alle ruimte voor jou en jouw mooie reis. Ik zorg altijd voor lekkere thee en iets verantwoord lekkers voor onderweg. Een maand na jouw laatste sessie hebben we altijd een evaluatie gesprek (30 minuten) waarin we terugblikken op jouw avontuur.

*Als jij voelt dat dit helemaal is wat bij je past en je wilt ontzettend graag met mij samenwerken, maar de inhoud van jouw portemonnee of bankrekening weerhoudt je om het Leef je natuur coaching traject te gaan doen, neem dan contact met me op voor gespreide betaling of betalingsregeling. Ik geloof dat er voor alles een oplossing is en geld nooit in de weg mag staan van jouw groei.

Waarom jij?

Juist omdat jij jij bent! Jouw liefdevolle toewijding aan het leven. Vol van dromen voor haar kinderen en een diep verlangen naar een mooiere toekomst en betere wereld. En juist jij kan het verschil maken. Niet alleen voor jouw zelf, maar ook voor jouw kinderen en hun kinderen. Want hoe jij in het leven staat en beweegt is wat je doorgeeft aan jouw kinderen. Jij bent hun grootste voorbeeld. Zij zijn de toekomst en jij hun fundament. En zo verander je niet alleen jouw leven, maar die van elke generatie die na jou komt. Dat is jouw footprint, jouw ‘Legacy’.

Waarom ik?

Ik ben net als jij een moeder, vrouw en verloor mezelf met gemak in het alledaagse van het leven. En ja ik raak nog steeds weleens verdwaalt, maar nooit meer verloren. Ik voel me meer dan ooit verbonden met mijn natuur. Dat weerspiegelt in alles in mijn leven en is merkbaar in alles wat ik doe. Ik doe wat ik het allerliefst doe op mijn eigen wijze. Met de aandacht welke ik zo belangrijk vindt. Met liefde voor het leven en de natuur als inspiratie. Ik heb geleerd dat onze groeipijn ook onze groeikracht is en dat wie jij bent je nooit echt kunt verliezen. Jouw eigenheid, wijsheid en talent(en) zitten verweven in jouw en door jezelf eraan te herinneren wie je bent kun je jouw leven echt leven zoals bij je past.

Vervul jouw allerliefste wens in plaats van jouw leegt vullen

Je kunt je gemakkelijk verliezen in heerlijke dagdromen en je verlangens blijven koesteren. Maar als het daar bij blijft, veranderd al dat moois in vervlogen dromen, onvervulde wensen en gemiste kansen. Jouw lot nog onbestemd. Een leegte die je vult met dingen die niet helemaal bij je passen. Diep van binnen weet je dat de keuze om er voor te gaan bij jou ligt.