Jouw Wilde Dag

Ontdek … en

Verbind je met de wijsheid van jouw ware natuur

De Wilde dag is een …Een dag retraite met alle tijd voor jezelf waarin ik je meeneem de natuur in op een reis naar de natuur in jezelf. Er is ruimte voor een voor jou belangrijk levens thema; creatiekracht, (zelf)liefde of

reis naar binnen, diep door jouw innerlijk landschap, waarin je jouw wilde oer-sponkelijke natuur ontmoet. Je leert jouw obstakels te (h)erkennen, laat oude pijn verzachten en herinnert je jouw wijsheid, terwijl je tegelijk leert voelen en vertrouwen hoe jouw pad zich vanuit jou ontvouwt.

Je leert eenvoudig leven. Verbonden met de Aarde. Een lichter, vrijer, bezield en moeitelozer bestaan. In harmonie met de natuur. Waar jij net zo goed deel van uit maakt. Jij bent onlosmakelijk verbonden met al het leven. Hier en nu. Jij bent precies waar je behoort te zijn. Jij hebt hier iets te brengen en te halen. Het is tijd om je te herinneren wat jou hier vandaag brengt.

Volg de fluistering van jouw ziel

Jij hebt behoefte aan helderheid en richting in je leven. Om met vertrouwen jouw eigen pad bewandelen en .. Maar in de drukte van het alledaagse leven raak je gemakkelijk de verbinding met jezelf kwijt … .

Het is tijd om stil te staan en te voelen waar jouw pad zich naartoe beweegt. Dat vraagt om je aandacht naar binnen te richten om voorbij de ruis van de dag naar jouw eigen stem te leren luisteren en te horen wat jij jezelf te vertellen hebt.

Jouw Wilde dag helpt je op weg als

Je vastloopt in je leven, je met bepaalde vragen zit waar je niet goed uitkomt, (levens)thema’s die steeds weer tegenkomt. Een nieuwe weg wilt bewandelen omdat je voelt dat deze niet past. Je voor keuzes staat, kruispunten, afslagen. Bij rouw en verdriet, innerlijk kind. Niet geod stromen, vasthouden, je wilt verbinden met je verlangen, met je ziels kwaliteiten of juist dat wat je tegenhoud om die sprong te wagen. emoties, gevoelsn, gedachten, patronen, innerlijk kind delen, werk, ouderschap etc.

Ruimte maken voor mijn zielsverlangens

Met Laura heb ik een prachtige Wilde reis gehad, waarin ik leerde voelen dat ik er mag zijn gewoon zoals ik ben. Ik kon oude pijn makkelijker loslaten om steviger te staan voor wie ik ben en ruimte te maken voor mijn zielsverlangens. Mijn mooiste inzicht is dat ik altijd kan terugvallen op de draagkracht van moeder Aarde.

Jij zet elke stap zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen

Ik ben er voor jou. De hele reis. In elke stap, vertraging en als je even stilstaat of juist als vastloopt. Ik neem je mee het bos in en wandel een stukje met jou mee om naast jou te lopen. Om te luisteren naar jouw verhaal. Ook dat wat je niet verteld in woorden. Ik ben er om ruimte te maken en deze te hoeden. Zodat jij bedding kunt geven aan dat wat van binnen uit voelbaar wordt. Dat wat mag worden gezien en doorleeft mag worden. Zodat jij het kan transformeren. van jouw lood naar jouw goud. Zo wordt het jouw medicijn. De wilde wijsheid als gids op jouw levenspad. zodat jij het leven leeft dat wat van nature vanuit jou stroomt en voor jou bedoeld is.

Mijn zachte, wilde (werk) wijze

Ik leerde dat hoe meer ik het leven wilde vangen in een vorm, hoe meer ik begreep dat het pad zich niet laat plaveien. Ze ontvouwt zich met elke stap. Deze wilde wijsheid is verweven met mijn werk. Ik werk niet met een vaste vorm, maar met de zachte bedding van Moeder Aarde. Met de seizoenen en de natuurlijke ritmes van Moeder Natuur als leidraad. Een veilige ruimte waar alles mag zijn. Het licht en het donker. Vrij om te mee bewegen en te integreren daar waar het de ruimte vindt om geboren te worden, te groeien of juist om te sterven. Zo wordt het eigen. En helemaal van jou. Zodat het zich als vanzelf verweven raakt met jouw leven.

Wil je meer weten over mij?

Lees dan hier verder of stuur me een bericht als je een vraag wilt stellen.

De natuurlijke kracht van de Wilde reis

De natuur en haar cycli zijn de inspiratiebron voor de Wilde natuur reis. Daarin verweven zijn de wijsheden, gebruiken en rituelen, alsmede de alchemistische principes van de oude natuurvolken, onder andere uit de Oosterse 5 elementen leer, Zen boeddhisme en (Keltisch) Sjamanisme. Ze wordt aangevuld met hedendaagse kennis uit de epi genetica, ontwikkelingspsychologie, neuro-diversiteit en lichaamsgericht -en systemisch werk.

 Jouw Wilde dag helpt je in het hier en nu te zijn. In je lijf. Ze vraagt ze je om diep naar binnen te kijken. Jezelf te ontmoeten. En dat wat je ziet, met zachtheid te aanschouwen. En zonder iets te moeten oplossen, ruimte te geven aan wat vanuit jouw bron wil stromen. Ze helpt je te herinneren aan wie je bent. En de oerkracht die jij in je draagt. Want verscholen achter de overtuigingen over wie jij denkt te moeten zijn, vindt jij jezelf.

De oerkracht van de natuur

De natuur helpt je te vertragen, te verzachten, te verstillen en om in beweging te komen. Ze nodigt je uit waar te nemen wat er in jou leeft. Een omgevallen boom, de geur van een den, zonlicht gefilterd door de bomen, een grote modderplas, vallende bladeren of een plotselinge regenbui kunnen je raken. Door iets buiten jezelf te plaatsen ontstaat er afstand om te observeren. Je perspectief veranderd en geeft je nieuwe heldere inzichten. Door te wandelen kom je in beweging en wat stil staat gaat stromen. Dat wat er van binnen al is, vindt zijn weg naar buiten. Door echte stappen te zetten creëer je nieuwe paden en mogelijkheden en maak je letterlijk nieuwe (hersen)verbindingen aan. Zo waarborg je een wezenlijke verandering, die diep doorwerkt en reflecteert in hoe jij leeft.

Jouw Wilde dag

De Wilde dag is een bundeling van … , waarin je je verbindt met een levensvraag -of thema of daar waar je graag inzicht over wilt vinden, onderstroom .. zichtbaar/voelbaar ot slot…  om weer met … verder te wandelen op jouw levenspad.

Hoe ziet Jouw Wilde dag eruit?

Ik verwelkom je in het bos waar we elkaar ontmoeten, het bos begroeten en onze reis samen beginnen met een mindful wandeling. We nemen de tijd zodat jij je dieper te verbinden met je lijf. Om van hoofd naar hart te bewegen en nog dieper te zakken in het buik en bekken gebied. Het bos en haar spirit je leiden naar de plek voor een opstelling rondom jouw vraag, (levens)thema of wens. We ronden de opstelling af met een verankering. en met een stilte wandeling geef je ruimte aan de integratie. Met een ritueel rond je jouw Wilde dag af en verweven …. We nemen afscheid met een kleine thee ceremonie, waar je jouw … delen van jouw .. .

Wat ga je doen?

Thuiswerk

 

Tekst

 

Thuiswerk

De natuurschatten welke jij met je meeneemt

Kies jouw weg

Ben je nieuwsgierig om nieuwe wegen te bewandelen en onbekende paden in te slaan? Er is een innerlijk weten dat er meer in jou aanwezig is dan wat zich nu laat zien. Je bent benieuwd naar wat er zich aandient als je toch je wandelschoenen aantrekt. Hieronder kun je kiezen welke weg jou het beste past.

Jouw pad begint met een enkele stap

Ik weet uit eigen ervaring dat die stap soms heel groot kan zijn. Want om het avontuur aan te gaan, jezelf te vinden en helemaal jezelf te zijn vraagt tegelijkertijd moed en overgave. Daarbij investeer je ook jouw tijd, onverdeelde aandacht, energie en geld. Dat is niet niets. Tegelijk is het zo ontzettend waardevol om in jezelf te investeren.

In jou zit alles om jezelf zelf te zijn

Want dat wat jij zo graag wilt en naar verlangt is dichterbij dan je nu voelt. Jij draagt het in je. Een zaadje vol van het leven en duurzaam van aard. Ze gaat een heel leven mee. Jij geeft het ruimte om te te ontkiemen en haar wortels diep in de grond te laten groeien. De aandacht en toewijding die jij haar geeft zijn voeding voor jouw groei en ontwikkeling. En als je net als alles in de natuur meebeweegt met de natuurlijke cyclussen van de natuur  zul je ervaren dat je keer op keer opnieuw tot bloei zal komen. Leven volgens jou -en met de natuur is een ware gift, een cadeau waar je echt je hele leven iets aan hebt.

Meest gestelde vragen

Op dit moment kun je een afspraak maken voor een Wilde reis sessie op de dinsdag en vrijdag.

 

We spreken af in de bossen en parken rondom Arnhem. Op dit moment kun je me in deze bossen vinden;

Park de Gulden bodem in Arnhem met de bijzonder poortwachters (3 oude tamme kastanjes).

De oude bossen en heidevelden tussen de Wolhezerheide en de Bilderbossen met haar verscholen grafheuvels en de befaamde Wodans eiken.

Je ontvang altijd de exacte locatie en parkeer tips voor je het bos bezoekt.

 

Voor we samen op pad gaan, laten we elkaar ontmoeten. Zo kun jij mij ontdekken en ik jou. Met als intentie te ervaren en te voelen of je dat wat je graag wilt ook bij je past. Een warm vertrekpunt, vanwaaruit jij je verdere weg kiest. Deze sessie is geheel kosteloos.

Ja dat is geen probleem. Jouw Wilde reis kun je in termijn betalen. Als jij voelt dat dit helemaal is wat bij je past en je wilt ontzettend graag met mij samenwerken, maar de inhoud van jouw portemonnee of bankrekening weerhoudt je om de wilde bosbad sessies te gaan doen, neem dan contact met me op voor gespreide betaling over 3 of 6 maanden. Ik geloof dat er voor alles een oplossing is en geld nooit in de weg mag staan van jouw groei. De eerste termijn betaal je voor aanvang van de eerste sessie en de de laatste termijn moet zijn voldaan voor de laatste sessie.

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Goede (wandel)schoenen die vies mogen worden
  • Comfortabele kleding passend bij het seizoen
  • Regenkleding en een rugzakje met eventueel drinken en snacks
  • Insectenwerend middel of after bite (optioneel)
  • Notitieboekje en pen (optioneel)

Er zijn 5 totaal 5 bos sessie als onderdeel van sessie 2 tot en met 7. Sessie 2 en 7 bestaan uit een … . Sessie 3, 4 en 5 bestaan uit alleen de bos sessie.

Elke bos sessie starten we met een aardingsoefening die we vervolgen met een mindful wandeling.Daarna vervolgen we onze weg en al wandelend komen we in gesprek. De wandeling wordt aangevuld met maken van een natuurcreatie of andere werkvorm met (losse) materialen die je vindt in het bos. De natuurcreatie/werkvorm is een spiegeling van jouw innerlijk wereld op dat moment en helpt je een helder beeld te vormen over dat wat er in jou leeft. Aansluitend doe je een passend ritueel, welke je helpt je innerlijke proces te bekrachtigen. We wandelen in stilte terug naar ons ‘ontmoetingspunt’. Zo is er ruimte om je ervaring te laten bezinken. De sessie wordt afgesloten met een afsluitende aardingsoefening en het eventueel maken van een afspraak voor de volgende wandeling.

Dat kan gebeuren. Ik vindt het fijn als je me een dag, -uiterlijk 12 uur van te voren via mail, whats app of sms informeert als je verhinderd bent. We kunnen dan de afspraak verplaatsen naar een nieuwe datum of de afspraak doorschuiven naar de eerst volgende geplande sessie. Soms komt het voor dat je plots last minute moet afzeggen. Afhankelijk van de situatie breng in dat geval extra kosten in rekening voor het opnieuw inplannen van de gemiste afspraak.

In veel gevallen kan dat zeker. Als je twijfelt, neem dan contact met me op om jouw situatie te bespreken en te kijken op welke manier we vorm kunnen geven aan een sessie of traject.

Heb je een andere vraag?

Neem contact met me op

Warme woorden

Wat andere vrouwen hebben ervaren

Kom mee het bos in

De kosten voor Jouw Wilde dag is €199,- en bestaat uit

  • 1 ‘Plant een zaadje’ (voorbereidende) sessie voor thuis
  • 1 live sessie in het bos van 120 tot 150 minuten
  • 1 ‘Voed jouw …. ‘  (integratie) sessie voor thuis
  • Jouw Wilde reisgids met thuiswerk opdrachten via mail, inclusief Het Bos in ritueel‘ + de Mindful wandeling
  • Persoonlijk contact met mij via mail en app gedurende 1 maand na jouw inschrijving voor de Jouw Wilde dag voor integratie

BONUS

Per Wilde dag worden er 1 boom geplant via Trees for all

* inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven en zelfstandigen

Wil je me nog wat vragen of even afstemmen of de Wilde dag je past?

Neem contact met me op