Helend geboorteverhaal

Hoe jij wordt geboren geeft vorm aan jouw leven

 


 

Herken jij dit?

Jij wilt graag verandering in je leven, een nieuwe wending een frisse start. Maar je weet niet goed hoe je dat moet aanpakken en soms er er momenten dat je niet meer weer hoe je verder moet. Het lijkt wel of je steeds hetzelfde rondje loopt of dat de plaat blijft hangen op dezelfde plek. Je wil het wel anders doen, maar het lukt je maar niet om die cirkel te doorbreken en een verandering echt blijvend te maken. Je zit jezelf in de weg en het belemmerd je in je geluk, ondermijnd jouw zelfvertrouwen en overschaduwd jouw leven.

⭐ Je loopt vast. Je wil wel de keuze maken om te veranderen, maar weet niet hoe je dat moet doen en raakt daardoor soms moedeloos.

⭐ Je twijfelt vaak of je de juiste keuze hebt gemaakt en daardoor voel je je onrustig en onzeker.

⭐ Je mist het vertrouwen in jou zelf dat jij jouw leven anders kunt leven.

⭐ Je voelt je gevangen in jouw eigen vicieuze cirkel, dat geeft je een beklemmend gevoel.

⭐ Je wil begrijpen waarom je steeds dezelfde mensen en situaties tegenkomt in jouw leven.


De verandering zit in jou zelf!

Ik geloof dat ieder een verhaal heeft te vertellen. Jouw gave ontdekken en delen met de wereld. Hoe zou het zijn als jij weer richting kan geven aan jouw leven? Jouw innerlijk kompas gebruiken om jouw eigen verhaallijn te volgen. De kracht van een geboorteverhaal zit in het zichtbaar maken van patronen en ze kunnen doorbreken. Doordat jij snapt waarom jij doet wat je doet, jouw onderliggende behoefte (h)erkend stap jij uit jouw vicieuze cirkel. Je weet wat je nodig hebt om weer verder te kunnen groeien kun je erop vertrouwen dat jij andere keuzes gaat maken. Keuzes die jou helpen groeien en bloeien.

⭐ Je hebt inzicht in jouw gedrag en levens keuzes?

⭐ Wil het roer weer in eigen handen kunnen nemen en de vrijheid om jouw eigen leefregels maken.

⭐ Wil je beter kun omgaan met jouw sensitiviteit.

⭐ Wil je meer rust in je hoofd, leven vanuit je hart en kunnen luisteren naar je intuïtie?

⭐ Wil je meer harmonie in jouw leven en jullie gezin.

 

Ben jij benieuwd wat jouw geboorteverhaal jou te vertellen heeft?  

We komen samen voor 2 sessies van in totaal 3 uur. Je ontvangt een vragenlijst die voor de eerste sessie ingevuld meeneemt. We ontmoeten elkaar voor de eerste sessie, bespreken jouw vragenlijst en doen de Geboorte in kaart sessie. Thuis schrijf jij jouw geboorteverhaal en stuur je mij toe. In de tweede sessie bespreken we jouw valkuilen en kwaliteiten zijn en hoe je die kunt inzetten om te groeien. Je maakt een voor jouw passende affirmatie voor thuis (en onderweg). We drinken thee en nemen afscheid. Ik stuur je jouw geboorteverhaal toe op een mooi papier.

 

Aan het einde van het programma neem je mee ..

Een waardevol schat aan zelfkennis en inzicht. Je bent meer ontspannen, luistert beter naar je hart en wordt liefdevoller naar jezelf. Daarbij begrijp je niet alleen jezelf een stuk beter, maar kijk je ook met een vernieuwde blik naar gedrag van jouw kind(eren) en anderen mensen om jou heen.

🌱 Een verhelderende en blijvende kijk op jouw gedrag (en die van anderen) en de behoefte die zich daaronder verschuilt.

🌱 Je herkent jouw belemmerende overtuigingen en overleving strategieën en kunt deze doorbreken. Dat geeft een bevrijdend gevoel.

🌱 Je kunt duidelijker keuzes maken voor jezelf, vanuit liefde niet angst.

🌱 Vergroot (zelf)vertrouwen, draagkracht en moed om jouw eigen leven richting en vorm te geven.

🌱 Verduidelijkt jouw levensmissie, daar waar je voor geboren bent.

🌱 Versterkt jouw innerlijk weten die je kunt inzetten als kompas in jouw leven.

 

Ik wil een Geboorteverhaal aanvragen  

 

Waarom jij

Omdat dat wat jij in je draagt je doorgeeft aan de volgende generatie.
Zo geef jij jezelf het waardevolle cadeau van groeien. Achter de schaduw, liggen jouw kwaliteiten. Je vergroot jouw zelf kennis en vertrouwen. En kom je dichter bij wie echt bent. En kun je dat weer delen met jouw kinderen.
 

Waarom ik?

Ik bracht 9 maanden door in mijn moeders warme buik. Zeer gewenst, maar haar buik zat nog vol verdriet en angst van het eerste kindje wat ze al vroeg na zijn geboorte verloor. Mijn eerste levensdagen door in een couveuse ver weg van waar mijn moeder was. Ik moet me vast alleen en verloren hebben gevoeld. En ook al kan ik me dat niet meer herinneren natuurlijk was dat wel zichtbaar in mijn leven.

Ik dwarrelde als een blad mee met de wind. Vaak alleen, verdwaald in mijn eigen veilige wereld. Bang om mezelf te laten zien, maakt ik me onzichtbaar en raakte ik verloren in het donker van mijn gedachtes. Hoe ik was geboren leefde voort in mij en wierp een schaduw over mijn leven. Pas toen ik ontdekte dat waar ik vandaan kwam en hoe mijn geboorte mijn leven kleurde kon ik steeds meer loslaten en groeien. Ik raak nog steeds weleens verdwaalt. Maar nooit meer verloren. En in mijn alleen zijn vond ik een diepe verbinding met mijzelf. Vanuit die verbinding ervaar ik de connectie met anderen.

Ik wil graag een Geboorteverhaal sessie boeken

Ik wil graag meer informatie 

 

Wat ga je doen?

 


Sessie 1

120 minuten

  • Je ontvangt een Geboorte in kaart vragenlijst die mag invullen en meenemen
  • Ontmoeting met thee en bespreken Geboorte in kaart vragenlijst
  • Geboorte in kaart sessie en alle ruimte voor jouw geboorteverhaal
  • Afsluiten sessie met meditatie
  • Opdracht voor thuis; schrijf jouw geboorteverhaal

Sessie 2

60 minuten

  • Ontmoeten met thee
  • Bespreken geboorteverhaal en van groeipijn (patronen) naar groeikracht (kwaliteiten)
  • Affirmatiekaart maken

Na een geboorte verhaal kun je altijd kiezen om een coaching programma te volgen om meer te verdiepen in jouw verlangen en jouw wens en in 6 stevige stappen naar verandering.


 

Jouw investering

De investering die jij doet is 199,- inclusief 21% Btw per traject van 3 uur. Dit is inclusief alle materialen en je geboorteverhaal op mooi papier, een persoonlijke affirmatie en meditatie, heerlijke thee en verantwoord lekkers. Een maand na jouw laatste sessie hebben we altijd een evaluatie gesprek (30 minuten) waarin we terugblikken op jouw avontuur.

Ik zorg altijd voor lekkere thee en iets verantwoord lekkers voor onderweg. Er is alle ruimte voor jou.


ik wil graag mijn geboorteverhaal vertellen

Ik wil graag meer informatie

 

 

Meest gestelde vragen

Kan ik eerst komen kennismaken?
Ja dat kan! Je kunt een afspraak maken voor een Gratis ‘Plant een zaadje’ sessie.
Hoe lang duurt het programma
2 sessies van 1 1/2 tot 2 uur en 1 online evaluatie gesprek.
Wat is een Geboorteverhaal?
Jouw reis van baarmoeder naar wereld laat een grote indruk achter. Jouw verhaal start vanaf het moment dat jouw ouder(s) de wens voor een kindje in hun hart dragen. Letterlijk en figuurlijk! In elke cel worden (onbewuste) herinneringen opgeslagen. Deze eerste indrukken vormen een blauwdruk en bepalen hoe jij denkt en de dingen die doet, maar ook die dingen die je niet doet. Jouw allervroegste ervaringen vormen jouw overtuigingen die uiteindelijk weer jouw gedrag bepalen. Ik gebruik de Geboorte in kaart methode, waarbij we met een Geboorte in kaart sessie jouw geboorte in kaart brengen en kijken we naar 8 fases die de basis vormen van jouw bestaan. Door jouw patronen te (h)erkennen kun je ze doorbreken, nieuwe keuzes te maken en maak je nieuwe (cel)herinneringen en breinverbindingen aan. Zo maak jij een nieuwe imprint en kun ontwikkelen en groeien.
Wat is de oorsprong van een geboorteverhaal?
Een geboorteverhaal heeft haar wortels in de geboorte psychologie, of de pre en post natale psychologie. De geboorte psychologie werkt vanuit de wetenschap dat iedere cel een geheugen heeft en het primitieve (reptielen) brein al volledig functioneel is. Daarin worden onze onbewuste ervaring worden opgeslagen die tijdens de zwangerschap, geboorte en eerste 9 maanden na de bevalling opdoet en vormt jouw blauwdruk voor jouw denken en handelen. Hoe we worden geboren is de blauwdruk voor ons leven en is zichtbaar in (geboorte) patronen die zich uiten in jouw denkwijze, (belemmerende) overtuigingen, gedrag en overlevingsmechanismes, maar is ook zichtbaar in hoe jij beweegt (motoriek) en leert (onderwijs) en lijkt ook een connectie hebben met de ontwikkeling van eventuele chronische ziekte en andere aandoeningen. Elke reactie ontstaat uit een eerdere ervaring, ‘imprinted’ in jouw brein. Die eerste indrukken die we opdoen in ons prille leventje hebben dus een behoorlijke impact. Je kunt het vergelijken met een naald die door de groeven in de plaat elke keer het zelfde liedje afspeelt.
Kan ik ook in termijnen betalen?
Ja dat kan. Je kunt kiezen voor betaling in 2 termijnen van 115,-.

 

Je wilt wel graag meedoen maar ..

Je twijfelt nog of een ‘Geboorteverhaal’ bij je past?

Bel me gerust met je vragen of om een afspraak te maken voor een Gratis ‘Plant een zaadje’ sessie.

Je bent nog niet toe aan de commitment, maar het spreekt je wel aan?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (binnenkort Groeikracht magazine!) en ontvang het e-book ‘In 9 stappen naar een Bloeiend leven’ (zomer 2019).