Gratis PLANT A SEED inspiratie gesprek

…..

..

LEEF JOUW LEVEN, WANT WAT JE HEBT KUN JE GEVEN!

In jou zit alles wat nodig hebt om te groeien en bloeien en tot volledige potentie te komen .. net als al het leven! Maar hoe vanzelfsprekend het leven ook lijkt, is het leven ook kwetsbaar en heeft het leven ‘basic needs’ die essentieel zijn om te groeien en bloeien. 

Door te ontdekken wat jij nodig hebt om te groeien leer je ‘jouw leven’ te leven. Het leven wat bij jou past en welke je altijd in jou draagt. Leer mee te bewegen op de altijd veranderlijke beweging van het leven en leef jou volle, sprankelende en bloeiende leven.

 

De reden dat het universum oneindig is is dat het niet voor zichzelf leeft, maar juist door te groeien ruimte geeft aan al het leven.

  • – Lao Tse

Ik wil jou laten kennismaken met de ruimte in jou, waar je kunt stilstaan -en bewegen. Waar je in balans bent met jezelf en de altijd veranderlijke natuur van het leven. Want in die ruimte ligt de mogelijkheid voor een gezond, gelukkig en bloeiend leven. 

Daar ontdek wat jou voedt, waar je energie van gaat stromen en waar jij van groeit en leer je wat bij je past te omarmen en wat niet bij je past los te laten. Leer hoe je in verbinding kunt leven door je hoofd (ratio), hart (gevoel) en hara (intuïtie) samen te laten werken en jouw gevoelige, wijze aard je te laten leiden op jouw levensweg.

En weet je, doordat jij leeft in verbinding met jezelf, in harmonie met de beweging van het leven en je gezond en gelukkig bent straal je dat ook uit. Jij als moeder geeft jouw kind ‘het leven’ en jouw voorbeeld is hun grootste inspiratie. Leef jouw leven. Zo kun jij de moeder zijn die jij graag wilt zijn!


Ben je benieuwd geworden naar hoe jij gezond, gelukkig en in harmonie kunt leven en wil je met mij op ontdekkingsreis naar jouw sprankelende en bloeiende leven?

Maak dan een afspraak voor een PLANT A SEED gesprek. Zo kun je kosteloos en vrijblijvend kennismaken met mij en InBloei en kun je bepalen of je eventueel met mij wilt samenwerken.

MAAK EEN AFSPRAAK >

Een inspirerende reis vol verwondering, inzicht en schoonheid. Een online -en offline cursus met live ontmoeting en persoonlijk contact. Laat jouw innerlijke wijsheid een licht schijnen op jouw levenspad. …. meer volgt