Hoe je wordt geboren …

Herken jij dit?

Jij wilt graag verandering in je leven, een nieuwe wending een frisse start. Maar je weet niet goed hoe je dat moet aanpakken en soms er er momenten dat je niet meer weer hoe je verder moet. Het lijkt wel of je steeds hetzelfde rondje loopt of dat de plaat blijft hangen op dezelfde plek. Je wil het wel anders doen, maar het lukt je maar niet om die cirkel te doorbreken en een verandering echt blijvend te maken. Je zit jezelf in de weg en het belemmerd je in je geluk, ondermijnd jouw zelfvertrouwen en overschaduwd jouw leven.
Je loopt vast. Je wil wel de keuze maken om te veranderen, maar weet niet hoe je dat moet doen en raakt daardoor soms moedeloos.

In 6 sessies verbind je je (weer) met jezelf en dat wat in jou leeft. De natuur helpt je vertragen, verstillen en brengt je in beweging. Laat je verwondering en meevoeren door wat zich wil laten zien en vertrouwen op wat zich ontvouwt. Luister naar je hart, laat je leiden door nieuwsgierigheid en ga weer vertrouwen op jouw innerlijk kompas. Volg de broodkruimels terug naar jouw zelf en leef jouw leven helemaal zoals bij je past. Door jouw natuur te leven kom je vol tot bloei!

Aan het einde van het programma heb je dit

🍃Je bent opzoek naar verhelderend begrip van wie jij bent en jouw voelen, denken en doen

🍃Je ontdekt jouw kwaliteiten waarmee je je leven kunt vormgeven

🍃 Je wilt graag keuzes leren maken op basis van jouw behoefte en leren hoe jouw

🍃 Je twijfelt vaak of je de juiste keuzes maakt en daardoor voel je je onrustig en onzeker

🍃 Je mist het vertrouwen in jou zelf dat jij jouw leven anders kunt leven.

🍃 Je voelt je gevangen in jouw eigen vicieuze cirkel, dat geeft je een beklemmend gevoel.

🍃 Je wil begrijpen waarom je steeds dezelfde mensen en situaties tegenkomt in jouw leven.

🍃 Jij verbind je dieper met wie je van nature bent

De verandering zit in jou zelf!

Ik geloof dat ieder een verhaal heeft te vertellen. Jouw gave ontdekken en delen met de wereld. Hoe zou het zijn als jij weer richting kan geven aan jouw leven? Jouw innerlijk kompas gebruiken om jouw eigen verhaallijn te volgen. De kracht van een geboorteverhaal zit in het zichtbaar maken van patronen en ze kunnen doorbreken. Doordat jij snapt waarom jij doet wat je doet, jouw onderliggende behoefte (h)erkend stap jij uit jouw vicieuze cirkel. Je weet wat je nodig hebt om weer verder te kunnen groeien kun je erop vertrouwen dat jij andere keuzes gaat maken. Keuzes die jou helpen groeien en bloeien.

Ben jij benieuwd wat jouw geboorteverhaal jou te vertellen heeft?

We komen samen voor 2 sessies van in totaal 3 uur. Je ontvangt een vragenlijst die voor de eerste sessie ingevuld meeneemt. We ontmoeten elkaar voor de eerste sessie, bespreken jouw vragenlijst en doen de Geboorte in kaart sessie. Thuis schrijf jij jouw geboorteverhaal en stuur je mij toe. In de tweede sessie bespreken we jouw valkuilen en kwaliteiten zijn en hoe je die kunt inzetten om te groeien. Je maakt een voor jouw passende affirmatie voor thuis (en onderweg). We drinken thee en nemen afscheid. Ik stuur je jouw geboorteverhaal toe op een mooi papier.

Wat ga je doen?

Sessie 1
120 minuten
* Je ontvangt een Geboorte in kaart vragenlijst die mag invullen en meenemen
* Ontmoeting met thee en bespreken Geboorte in kaart vragenlijst
* Geboorte in kaart sessie en alle ruimte voor jouw geboorteverhaal
* Afsluiten sessie met meditatie
* Opdracht voor thuis; schrijf jouw geboorteverhaal

Sessie 2
60 minuten
* Ontmoeten met thee
* Bespreken geboorteverhaal en van groeipijn (patronen) naar groeikracht (kwaliteiten)
* Affirmatiekaart maken

Na een geboorte verhaal kun je altijd kiezen om een coaching programma te volgen om meer te verdiepen in jouw verlangen en jouw wens en in 6 stevige stappen naar verandering.

Aan het einde van het programma neem je mee ..

Een waardevol schat aan zelfkennis en inzicht. Je bent meer ontspannen, luistert beter naar je hart en wordt liefdevoller naar jezelf. Daarbij begrijp je niet alleen jezelf een stuk beter, maar kijk je ook met een vernieuwde blik naar gedrag van jouw kind(eren) en anderen mensen om jou heen.

🌱 Een verhelderende en blijvende kijk op jouw gedrag (en die van anderen) en de behoefte die zich daaronder verschuilt
🌱 Je herkent jouw belemmerende overtuigingen en overleving strategieën en kunt deze doorbreken. Dat geeft een bevrijdend gevoel
🌱 Je kunt duidelijker keuzes maken voor jezelf, vanuit liefde niet angst
🌱 Vergroot (zelf)vertrouwen, draagkracht en moed om jouw eigen leven richting en vorm te geven.
🌱 Verduidelijkt jouw levensmissie, daar waar je voor geboren bent
🌱 Versterkt jouw innerlijk weten die je kunt inzetten als kompas in jouw leven

Jouw investering

De investering die jij doet is 239,- inclusief 21% Btw per traject van 3 uur. Dit is inclusief alle materialen en je geboorteverhaal op mooi papier, een persoonlijke affirmatie en meditatie, heerlijke thee en verantwoord lekkers. Een maand na jouw laatste sessie hebben we altijd een evaluatie gesprek (30 minuten) waarin we terugblikken op jouw avontuur.
Ik zorg altijd voor lekkere thee en iets verantwoord lekkers voor onderweg. Er is alle ruimte voor jou.

Vervul jouw allerliefste wens in plaats van jouw leegt vullen

Je kunt je gemakkelijk verliezen in heerlijke dagdromen en je verlangens blijven koesteren. Maar als het daar bij blijft, veranderd al dat moois in vervlogen dromen, onvervulde wensen en gemiste kansen. Jouw lot nog onbestemd. Een leegte die je vult met dingen die niet helemaal bij je passen. Diep van binnen weet je dat de keuze om er voor te gaan bij jou ligt.

© Copyright 2020 – InBloei | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Huisstijl & Illustraties Cora Verhagen | Web De Online Podiumbouwer