Een ode aan (jouw) moedernatuur

Volg jouw moedernatuur in de shift naar een nieuwe tijd

Wat we vandaag kiezen en doen schept onze toekomst en die van onze kinderen. Want ik geloof heilig in de (oer)kracht van moeders. En de wijsheid die wij in ons dragen. En niet alleen als moeder, maar weerspiegelt in jouw vrouw-zijn. Hoe jij in het leven staat is verweven in jouw moederschap. Jij bent hun grootste voorbeeld. Zij zijn de toekomst en jij hun fundament. Zo verander je niet alleen jouw leven, maar geef je het leven door aan elke generatie die na jou komt. Dat is jouw footprint, jouw ‘Legacy’. Zo is de cirkel rond.

Voel jij dat de tijd rijp is? Kun je diep van binnen jouw vuur voelen gloeien en wil je jouw licht laten schijnen in deze veranderende wereld?

Jouw moedernatuur als kompas

Misschien merk je ook dat je verlangen naar community groeit. Gedragen door de zachte bedding van Moeder aarde. Met de seizoenen en de natuurlijke ritmes van Moeder natuur als leidraad. Een veilige ruimte waar alles mag zijn. Het licht en het donker. Vrij om te mee bewegen en te integreren daar waar het de ruimte vindt om geboren te worden, te groeien of juist om te sterven. Zo wordt het eigen. En helemaal van jou. Zodat het zich als vanzelf verweven raakt met jouw leven.

Laten we verbinden!

Ik nodig je graag uit voor de InBloei cirkel community (kosteloos). Een besloten online plek en natuur gedragen community waar je je verbind je met het wiel van het jaar en de magie van Moeder natuur kunt herontdekken. Je vindt er helende oefeningen, koesterende rituelen & voedende self-care en kunt een keer komen meewandelen met de Wilde seizoenswandeling of meedoen met een online of offline sessie om live kennis te maken met mij en mijn zachte wilde werkwijze.