Het moment om te ontspannen is op het moment dat je er geen tijd voor hebt

Wat ga je doen?

 

 

Aarde oefening; jezelf ontmoeten, ontspannen en uitlijnen

Opwarmen; meridianen openen, opschonen en blokkades verzachten

Energie gevende en ontspannende oefeningen

Meridiaan strekkingen, Qigong en Yogahoudingen

Eindontspanning

Ondersteun je zelf helend vermogen met Daoyin

De Daoyin les bij InBloei heeft als basis de Do-in strekking vanuit de Shiatsu traditie en de Daoyin oefeningen vanuit de oude Chinese leer, aangevuld met Daoïstische oefeningen en Yoga. De aandacht ligt bij de verbinding met de Hara, ook wel de onderste verwarmer of Dantian genoemd, het bekkengebied en de verbinding met het hartgebied.

 

Ik wil graag beginnen!

Je bent van harte welkom om te komen meedoen. De Daoyin sessies vinden plaats op vrijdagochtend van 9.30 tot 10.15 via Jitsi, een veilig en betrouwbaar online video bel platform. De Daoyin sessies zijn persoonlijk, warm en toegankelijk voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is een ruimte waar je je 45 minuten kunt afzonderen, een (yoga)mat, eventueel dekens, meditatiekussen of (meerdere) kussens.

Op een rijtje

  • LIVE online sessie van 45 minuten met Laura
  • EIND ONTSPANNING Je ontvangt de Mindful & Ontspannings sessie van 20 minuten die je (online of offline) op elk moment kunt beluisteren
  • PERSOONLIJK Na 3 lessen een Persoonlijke video bel afspraak om af te stemmen op jouw behoefte
  • KUN JE EEN KEER NIET? Ik neem de les op en kan je de opname toesturen zodat jij de les op elk gewenst moment kunt inhalen
  • BONUS Je mag kosteloos meedoen met de Daoyin flow van het seizoen waarin jouw sessies vallen
  • BONUS 2 Je ontvangt de Creëer je eigen meditatie & beoefenruimte werkblad met inspiratie en tips hoe je een veilige en fijne ruimte in huis kunt inrichten als meditatie en oefenruimte
  • KENNISMAKEN? Wil jij een keer een Proefles komen doen en kennismaken? Je bent van harte welkom! Deze kost je eenmalig 2,50 en deze doneer ik aan een goed doel (Because we carry)

Ben je al bekend met de Daoyin sessies van InBloei en wil je graag de hele Daoyin seizoensserie meedoen, dan kun je via onderstaand formulier opgeven en betalen.

Kies je na je proefsessie om mee te doen of sluit je later aan in de Daoyin seizoensserie. Je betaald dan de resterende Daoyin sessies in de seizoensserie. Neem contact met me op en ik maak je reservering in orde. De kosten per sessie zijn 10,- inclusief btw en alles wat hierboven staat genoemd.

Data Winter sessies

25 september | 2, 9, 16 en 30 oktober | 6, 13, 20 en 27 november

Daoyin sessies

  • 0,00 €

Helemaal voor jou!

Ben je opzoek naar een verdiepende, helende les helemaal voor jezelf? Boek een Mindful moeder online ontspanning sessie.