Contact

Laura Veldman

laura@coachinginbloei.nl

06 248 33 182 Bij geen gehoor, spreek gerust mijn voicemail in

.

Stuur me een bericht

Ik beantwoord jouw bericht zo snel als mogelijk, in ieder geval binnen 2 werkdagen (op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, m.u.v. school vakanties).

Praktijk gegevens

Ik ontmoet je graag buiten in het bos, maar voor een aantal sessies nodig ik je graag uit in onze praktijk en ceremonie ruimte. Deze is met veel aandacht en liefde ingericht met intentie een veilige, warme en natuurlijke ruimte met een fijne sfeer te creëren. De praktijk ligt in de autoluwe eco-wijk De Kiem en is goed bereikbaar met zowel de auto, fiets en openbaar vervoer. Parkeren is gratis en kan op de Zomerdijk of Ringdijk. Station Arnhem-zuid ligt op 10 minuten loopafstand. Je kunt ook vanaf het station bus 5 pakken die je met 2 minuten naar bushalte ‘Luchtvaart’ brengt. Vanaf daar is het  3 minuten lopen naar Dijkkruin 9.

Praktijk adres

Dijkkruin 9, 6846 RP Arnhem

Buitenlocaties

Bilderberg bossen in Oosterbeek
Park de gulden bodem in Arnhem

Bedrijfsgegevens

InBloei is onderdeel van Zenvol Studio en staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder registratienummer 27375774 met Btw nummer NL002054862B44 en bankiert bij Triodos bank met bankrekeningnummer NL67TRIO0320203204.

Download de Algemene voorwaarden en Privacyverklaring

© Copyright 2021 – InBloei | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Huisstijl & Illustraties Cora Verhagen