Contact

Contact

Ik ben het makkelijkst bereikbaar per e-mail of maak gebruik van het contactformulier. Ik probeer jouw bericht binnen 24 uur te beantwoorden (maandag t/m vrijdag en m.u.v. vakantie’s).

Wil je graag ‘in het echt’ ontmoeten? Bel me op of stuur me een e-mail en ik ontmoet je heel graag voor een kop kruidenthee tijdens 1 van de bloeiende meet ups.

Stuur me een bericht

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

 

InBloei Postadres
Parnassusstraat 11
6846 RB Arnhem

* Dijkkruin 9, 6846 RP Arnhem (vanaf augustus 2019)

Telefoon: 06 248 33 182

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ik ben telefonisch niet altijd goed bereikbaar, stuur me een bericht met je vraag of om een bel afspraak te maken en ik neem contact met je op.

Buitenactiviteiten

  • Bezoekers centrum Posbank in Rheden (donderdag en vrijdag)
  • Informatie centrum Renkumse Beekdal in Renkum (donderdag en vrijdag)
  • Open erf de Groote Modderkolk in Loenen (maandag)
  • Park de Gulden bodem/Sonsbeek park in Arnhem (dinsdag, donderdag en vrijdag)

Bedrijfsgegevens

InBloei staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder registratienummer 27310850 met Btw nummer NL146092478 en bankiert bij Triodos bank met  bankrekeningnummer NL87TRIO0254501737.

Groen ondernemen

🍃 Co2 neutrale praktijk en oefenruimte gepowerd door zonne-energie, gebouwd en ingericht met milieuvriendelijke en natuurlijke materialen en is zoveel als mogelijk stralingsvrij ingericht (medio zomer 2019).

🍃 Administratie en papierwerk zoals formulieren en facturatie worden zoveel als mogelijk als pdf verstuurd. Voor wat wel geprint moet worden, zoals drukwerk word gebruik gemaakt van gerecycled en recyclebaar papier of een ander milieu vriendelijk alternatief.

🍃 De Dojo wordt schoongemaakt en onderhouden met natuurlijke en milieuvriendelijke middelen.

🍃  Vervoer met een elektrische auto, fiets of o.v.

🍃 Thee, versnaperingen en andere gebruikte benodigdheden zijn zoveel als mogelijk van natuurlijke, biologische oorsprong, co2 neutraal geproduceerd en milieuvriendelijk van aard.