Een nieuwe tijd

Jij voelt de subtiele, maar krachtige beweging van een veranderende wereld. Een nieuwe tijd waarin er meer dan ooit behoefte is aan een diepere verbinding met onze wortels in harmonie met de natuur. Deze nieuwe wereld reflecteert in onze kinderen. Dat vraagt ons om het oude achter ons te laten en eigen nieuwe wegen te bewandelen. Met InBloei wil ik je graag helpen te vertragen, zodat je weer dat moment tussen twee ademhalingen in kunt ervaren. De rust en ruimte die je daar kunt opmerken en die je helpen te ontspannen en te verzachten.

Ik wil je helpen verstillen, zodat je jouw eigen stem kunt horen die jouw overtuigingen overstijgt. Zodat er als vanzelf een glimlacht op jouw gezicht verschijnt, een traan doet stromen, de vermoeidheid laat wegvloeien en oude wonden helpt te verzachten en helen, zodat jouw levensenergie weer gaat stromen om zo meer moeiteloos, lichter en ontspannen te leven.

Als je je verbindt met de natuur,

beweegt dat wat van binnen is

vanzelf naar buiten

Kies jouw weg

Stap voor stap dichterbij jezelf komen? Jouw weg is uniek!

 

Mindful moeder

online ontspanning sessie

Van onrust naar innerlijke rust ……………………

Moeder natuur

1 op 1 natuurcoaching

Wat in jou is beweegt van binnen naar buiten

Daoyin lesserie

live online groepsles

Ontspanning in het dagelijkse drukke leven

Pluk de dag

dag retraite

(zomer 2020)

Leven in jouw moment ……………

Vier het leven

seizoen cursus

(herfst 2020)

In balans met jouw natuurlijke ritme

Leef je natuur

jaar cursus

(winter 2020)

De natuur als bron voor jouw leven

© Copyright 2020 – InBloei | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Huisstijl & Illustraties Cora Verhagen | Web De Online Podiumbouwer