OVER INBLOEI

TITEL

InBloei is ontstaan en opgericht door mij, Laura. Mijn ‘strijd’ -en mijn liefde voor het leven, filosofie en schoonheid en mijn bewondering voor de natuur en het Taoïsme zijn mijn inspiratie en drijfkracht voor InBloei.

InBloei heeft haar ‘roots’ op de Veluwe, maar ik werk door heel Nederland. Mijn missie met Moeder InBloei is gevoelige & wijze moeders helpen om gezonder, relaxter en met meer plezier te leven. Want juist in deze tijd, met een overvloed aan vooral drukte en dingen die ‘moeten’, raak je gemakkelijk uit balans, waardoor je niet lekker in je vel zit.

Ontdek waar jij energie van krijgt en leer gezond te leven, zonder poespas, maar passend bij jou. Leer hoe je jouw gevoeligheid als een mooie eigenschap te ervaren. Niet als een last of iets wat jou definieert en ‘anders’ maakt, maar gewoon als een prachtige en ook heel praktische eigenschap die bij jou hoort en die je dagelijkse leven verrijkt. Zo ga je meer doen van van wat jij belangrijk vind en waar je gelukkig van wordt. En als jij gezond en gelukkig bent, straal je dat ook uit en weerspiegelt dat ook in jouw rol als mama! Simpel gezegd. Jij blij en gezond, jouw kind blij en gezond.

Want ik geloof dat jij als moeder goed voor jezelf zorgt, je ook beter kunt zorgen voor je kind. Je leeft in verbinding met jezelf, voelt je vol levenslust en energie en dat weerspiegelt in jouw moederschap. Jij bent jouw kind haar -of zijn grootste voorbeeld! En goed voorbeeld doet volgen! Daarbij ontdek jij wat je nodig hebt om gezond en gelukkig te zijn en ‘voed’ jij jezelf met wat je nodig hebt en laat los wat niet meer bij je past. Zo  verzamel je waardevolle inzichten die jou helpen ‘bloeiend’ te leven. En wat je hebt kun je ook delen! Zo sla je twee vliegen in 1 klap en is de cirkel rond.

 

Ontdek waar jij energie van krijgt en leer gezond te leven, zonder poespas, maar passend bij jou. Leer hoe je jouw gevoeligheid als een mooie eigenschap te ervaren. Niet als een last of iets wat jou definieert en ‘anders’ maakt, maar gewoon als een prachtige en ook heel praktische genschap die bij jou hoort en die je dagelijkse leven verrijkt. Zo ga je meer doen van van wat jij belangrijk vind en waar je gelukkig van wordt. En als jij gezond en gelukkig bent, straal je dat ook uit en weerspiegelt dat ook in jouw rol als mama! Simpel gezegd. Jij blij en gezond, jouw kind blij en gezond.

hebben erg veel baat bij een integrale ‘holistische’ aanpak. Daarom kunnen jouw kind -en jij, naast Yogatherapie voor kinderen ook voor de wekelijkse groep Yogales voor kinderen, tieners en kind & ouders, Kinder -en ouder coaching en Kindermassage terecht bij BloesemKind. 

 

 

 

GOED OM TE WETEN

InBloei staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder registratienummer 27310850 met Btw nummer NL146092478 en bankiert bij Triodos bank met  bankrekeningnummer NL87TRIO0254501737.

InBloei werkt duurzaam en maakt gebruik van zoveel als mogelijk, online ‘papierwerk’ zoals online formulieren en online facturatie. Voor wat wel geprint moet worden word gebruik gemaakt van gerecyled en recyclebaar papier. InBloei marketingmateriaal word gedrukt op ecovriendelijk papier en groeipapier (biologisch afbreekbaar papier met bloemenzaadjes). Natuurlijk maak ik mijn werkplek schoon met ecologisch schoonmaakmiddel, word InBloei gepowerd met groene stroom, drink ik biologische thee en beperk ik vervoer met de auto tot een minimum.