OVER INBLOEI

TITEL

Moeder InBloei is ontstaan en opgericht door mij, Laura. Mijn ‘strijd’ -en mijn liefde voor het leven, filosofie en schoonheid en mijn bewondering voor de natuur en het Taoïsme zijn mijn inspiratie en drijfkracht voor Moeder InBloei.

Ik geloof dat jij als moeder goed voor jezelf zorgt, je ook beter kunt zorgen voor je kind. Als jij in verbinding leeft met jezelf en de natuur, … levenslust en gaat jouw energie stromen. Je ben vol leven, sprankelt en straalt en kunt vanuit jezelf meebewegen met het altijd veranderlijke leven. En dat weerspiegelt in jouw moederschap. Jij bent jouw kind haar -of zijn grootste voorbeeld! En goed voorbeeld doet volgen! Daarbij ontdek jij wat je nodig hebt om gezond en gelukkig te zijn en ‘voed’ jij jezelf met wat je nodig hebt en laat los wat niet meer bij je past. Zo  verzamel je waardevolle inzichten die jou helpen ‘bloeiend’ te leven. En wat je hebt kun je ook delen! Zo sla je twee vliegen in 1 klap en is de cirkel rond.

Moeder InBloei heeft haar ‘roots’ in Gelderland, maar ik werk door heel Nederland.  Ik zette ooit mijn eerste stapjes in het ziltige zand, onstuimige duinen en de zoute zee van Scheveningen, leerde lopen op de donkere aarde van de polder en uiteindelijk kozen we voor de aardse Veluwe met haar geurige bossen, ruisende bomen, bloeiende Betuwe en de oevers van de sprankelende Uiterwaarden met haar zoetige waters. Hey! Ik ben Laura en ben Holistisch natuurcoach, Do in -en Yoga docente en moeder van een 5 jarige dochter. Ik ben gespecialiseerd in de begeleiding van hoogsensitieve en begaafde kinderen, tieners en hun ouders.

 

Ik stel me hier alvast aan je voor en vertel waarom ik met Moeder InBloei ben gestart, welke opleidingen ik heb gedaan en wat ik  doe als ik niet werk (hoewel het nooit echt als werken voelt). Ik ben benieuwd naar wie jij bent en kijk er naar uit om je te ontmoeten!


Ontdek waar jij energie van krijgt en leer gezond te leven, zonder poespas, maar passend bij jou. Leer hoe je jouw gevoeligheid als een mooie eigenschap te ervaren. Niet als een last of iets wat jou definieert en ‘anders’ maakt, maar gewoon als een prachtige en ook heel praktische eigenschap die bij jou hoort en die je dagelijkse leven verrijkt. Zo ga je meer doen van van wat jij belangrijk vind en waar je gelukkig van wordt. En als jij gezond en gelukkig bent, straal je dat ook uit en weerspiegelt dat ook in jouw rol als mama! Simpel gezegd. Jij blij en gezond, jouw kind blij en gezond.

 

 

Ontdek waar jij energie van krijgt en leer gezond te leven, zonder poespas, maar passend bij jou. Leer hoe je jouw gevoeligheid als een mooie eigenschap te ervaren. Niet als een last of iets wat jou definieert en ‘anders’ maakt, maar gewoon als een prachtige en ook heel praktische genschap die bij jou hoort en die je dagelijkse leven verrijkt. Zo ga je meer doen van van wat jij belangrijk vind en waar je gelukkig van wordt. En als jij gezond en gelukkig bent, straal je dat ook uit en weerspiegelt dat ook in jouw rol als mama! Simpel gezegd. Jij blij en gezond, jouw kind blij en gezond.

goed om te weten

Moeder InBloei staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder registratienummer 27310850 met Btw nummer NL146092478 en bankiert bij Triodos bank met  bankrekeningnummer NL87TRIO0254501737.

Moeder InBloei werkt duurzaam en maakt gebruik van zoveel als mogelijk, online ‘papierwerk’ zoals online formulieren en online facturatie. Voor wat wel geprint moet worden word gebruik gemaakt van gerecyled en recyclebaar papier. InBloei marketingmateriaal word gedrukt op ecovriendelijk papier en groeipapier (biologisch afbreekbaar papier met bloemenzaadjes). Natuurlijk maak ik mijn werkplek schoon met ecologisch schoonmaakmiddel, word Moeder InBloei gepowerd met groene stroom, drink ik biologische thee en beperk ik vervoer met de auto tot een minimum.