Natuurcoaching

NATUURCOACHING

Wandelend op jouw pad … stap voor stap … elk avontuur begint met een eerste stap.
Ontdek hoe jouw energie weer gaat stromen en sprankelen door je te verbinden met jezelf en de natuurlijke beweging van het alledaagse leven.

Natuurcoaching is heel simpel gezegd, coachen in -en met de natuur. Door te wandelen kom je in beweging. Letterlijk en figuurlijk stroomt het …. . Je zintuigen worden geprikkeld en aangesproken, zo kom je makkelijker uit je hoofd en in je lichaam om te voelen welk verhaal jij jezelf wilt vertellen. Al wandelend ervaar je te vertragen en verstillen en te beleven, doorvoelen kun je ervaren wat .. in jouw.  Stilte en ontspanning, loslaten. De elementen, natuurlijke cycli en de seizoenen. .. De natuur geeft een prachtige weerspiegeling van wat er nu bij jou speelt. In natuurcoaching wordt de symboliek zichtbaar en tastbaar en de ervaring voelbaar beleefd .. tot het van jou is en het ytoepasbaar is. Dan heb je stappen gezet en keuzes gemaakt.

De natuur weerspiegelt  wat bewustzijn … Een symbool biedt de mogelijkheid het probleem even uit je hoofd te plaatsen, waardoor je er letterlijk van een afstand naar kan kijken .. verhelderend .. visueel … verankering .. keuzes echt doorvoelen waardoor ze blijvend zijn/keuze al gemaakt is imprinted in je brein en lichaam.

Jij bent de natuur. En net als al het leven, heb jij jouw eigen potentie en ritme. Wat er van binnen al is, vindt zijn weg naar buiten. 

In de natuur is een klein avontuur, waar je het ‘onbekende’ tegenkomt en je buiten jouw gebaande paden ….. Een omgevallen boom, vallende bladeren en plotselinge regenbui.  Het … nieuwe pad in te slaan, en nieuwe plekken en horizon te ontdekken. Hierdoor ontstaat er ruimte voor vernieuwende inzichten en 

ELK AVONTUUR BEGINT MET EEN EERTSE STAP

…..

 

LAAT JE INSPIREREN DOOR DE NATUUR

De kosten voor een verhelderende Inspiratie wandeling  is 150,- voor 2 uur, inclusief (vers geplukte -of biologische) kruiden thee.

BEGIN JOUW AVONTUUR EN VINDT JOUW PAD

De kosten voor een Natuurcoaching traject van 5 wandelgesprekken van 2 uur is 750,- , inclusief (vers geplukte -of biologische) kruiden thee.