Laura

TITEL

Als jij een gevoelige aard hebt, nieuwsgierig van geest en ‘anders denkend’ bent, een rijke beleving en een ‘bright mind’ bezit, intensief voelt en beleeft, een (eigen) wijze natuur bezit, dan ben je de gelukkige eigenaresse van een fijngevoelig zenuwstelsel en een prachtig complex werkend stel hersenen.

 

– Als alles je zo diep raakt, is dat prachtig en overweldigend tegelijk

Het geeft het leven glans en is tegelijkertijd ook jouw kwetsbaarheid. De altijd veranderlijke beweging van het leven kent soms kalme -en soms woelige tijden – en alle beweging en stroming daartussen in. Als je gevoelig bent raak je vaak sneller uit balans. waardoor je niet lekker in je vel zit.

Daarbij heb jij een idee over de opvoeding van jouw prachtige, vaak ook gevoelige en ‘rijk belevende’ kind. Jij voelt diep van binnen dat het allermooiste cadeau wat jij je kind kunt geven is een gezonde en gelukkige moeder.

Ik ben gecertificeerd holistisch coach en (kinder) yoga docente -en Do in docente en erkend natuurvoedingskundige. Ik heb diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd op gebied van yoga, taoïsme, 5 elementen, voeding, hoog gevoeligheid  -en begaafdheid en natuurlijke gezondheid. Niet minder belangrijk; aangevuld met mijn kleine schat aan levenservaring. Mijn werkwijze is puur, zonder poes pas, snelle ‘oneliners’ en strikte dogma’s.

Mensen zeggen dat ik open, warm en oprecht ben. Ik ben nieuwsgierig naar wat een ander met me wil delen en vind inspiratie en wijsheid in alles en ieder om mij heen. En omdat ik nooit uitgeleerd bent, studeer ik met enige gretigheid, ga ik graag op ‘ontdekkingsreis’ naar buiten en naar binnen -en vindt ik de meest waardevolle lessen in de connectie met mensen die ik ontmoet en in de liefde voor het leven.  Ik vertel je meer over mij en mijn ervaring/kennis rugzakje …

 

Naast mijn leuke werk, ben ik moeder van een zoet pittig en (eigen) wijs peuterdochtertje en getrouwd met de liefde van mijn leven. Je vindt me veel in de keuken, op mijn yoga mat of freubelend met vilt of verf. Ik ben beginnend moestuinier, filosofeer ik met liefde over het ‘allerdaagse’ en verdwaal ik graag tijdens een (wildpluk) wandeltocht.

Ik maak ‘dingen’ graag zelf, zoals mijn huidverzorging en schoonmaakmiddel. Met ons gezinnetje wonen we in het groene hart, maar dromen we van een (tiny) huisje met een stuk land, vlakbij het bos .. en de zee. Een -zo veel als mogelijk, zelfvoorzienend leven midden in de natuur.

En ja! Ik ben gevoelig begaafd 🙂 Ik vertel in het volgende artikel meer over mijn gevoelige begaafdheid >>