OVER InBloei

InBloei is een coaching buro met een fris groen tintje, gespecialiseerd in natuurlijke voeding, beauty, lifestyle en mindfulness. Ik wil je graag inspireren een natuurlijke mindful lifestyle met ‘joie de vivre’ te (be)leven en daarbij de voordelen te leren kennen.

Een natuurlijk en mindful leven is bestaat niet alleen uit duurzaam consumeren, bewust leven of biologisch eten, maar het is een mindset en reflecteerd in al jouw gedachten en keuzes. Een natuurlijk en mindful leven is helemaal niet ingewikkeld, zweverig of kostbaar, maar heel simpel, puur en waardevol. Dat maakt het toegankelijk voor iedereen.

Je maakt kennis met – en leert natuurlijke gezonde gewoonten te intregeren in jouw leven, door ‘oude’ en minder goede gewoonten en gedachten te leren loslaten. Een bewust leven met een open hart, (com) passie en aandacht. Aandacht voor wat jij graag wilt laten groeien.

InBloei is opgericht door Laura Veldman en onstaan door een natuurlijke samensmelting vanuit mijn passie en grote interesse in een holistisch en natuurlijke leefstijl.

Ik denk dat jouw bewuste levensstijl weer andere inspireert om bewust en natuurlijk te (willen) leven. Ook de gezondheid van de aarde is onlosmakelijk verbonden met onze gezondheid. Hoe bewuster jij in het leven staat, hoe gezonder je keuzes zijn en hoe gezonder je wordt, hoe beter dat voor onze aarde is. Hoe fantastisch is dat!

B NATURAL bedrijfgegevens

Sterkenburg 38 . 2402 RB Alphen aan den Rijn . 0172 755654 . 06 24833182 . www.inbloeicoaching.nl . laura@nbloeicoaching.nl

kvk inschrijving Alphen aan den Rijn | 27310850
btw nummer NL 1460.92.478B01
bank  NL78ABNA0421102152 

Dit is Laura

Wellicht ben je nieuwsgierig geworden naar de persoon achter B NATURAL, daarbij wil natuurlijk ook weten wie jouw coach is.

Ik ben Laura Veldman en oprichtster en eigenaresse van B NATURAL Coaching en eco lifestyle winkel BEWUSTGOED. Daarbij studeer doorlopend (met veel plezier!), schrijf ik over een bewuste, mindful en eco lifestyle op verschillende blog’s. Naast mijn leuke werk ben ik een groene mama, getrouwd met de liefde van mijn leven en vindt je me veel ik de keuken, op mijn yogamat, buiten in de natuur en sindskort in mijn moestuin.

Mijn expertise is een natuurlijke, holistische leefstijl en mijn kleine schat aan levens ervaring. Deze blend maakt B NATURAL heel eigen, daar investeer met liefde mijn tijd en energie in en krijg daar veel moois voor terug.

“In mijn leven staan bewustwoording, bewustzijn en een natuurlijk leven voorop. Daarbij wil ik de bestaande vooroordelen doorbreken en het bestaande beeld graag in een ander licht zetten. De uitdaging is jouw eigen leefstijl en flow te ontdekken en deze – met plezier en (com)passie te (be)leven. En dat is ook mijn eigen uitdaging – of zoals ik het weleens noem, mijn avontuur”.

Mijn werkwijze is puur en zonder poespas. Geen snelle ‘one liners’ of ‘leef formules’, maar toepasbaar binnen jouw of jullie leefomgeving. Met nuttige tips en uitgaande van wat er (al) is. Less is more.

Lees meer over mij en mijn bekijk mijn CV