Hey, Dit ben ik!

HEY!  IK BEN LAURA

En ben net als jij een moeder. Daarbij ben ik oprichtster, Holistisch coach, Do in -en Yogadocente en Voedingskundige bij Moeder InBloei en BloesemKind. Ik help jou; gevoelige en wijze moeder ontdekken wat jij nodig hebt om vol, sprankelend en bloeiend te leven en te leren hoe je mee kunt bewegen met de altijd veranderlijke stroming van het leven.

Lees meer

Ik weet uit ervaring dat als alles je zo diep raakt, dan is dat prachtig en overweldigend tegelijk en heb geleerd dat als je … . Door … Het heeft me .. . Een prachtig cadeau! … ,zodat jij leert meebewegen en .. .

Ben je benieuwd geworden naar hoe jij gezond, gelukkig en in harmonie kunt leven en wil je met mij op ontdekkingsreis naar jouw sprankelende en bloeiende leven?

Maak dan een afspraak voor een PLANT A SEED gesprek. Zo kun je kosteloos en vrijblijvend kennismaken met mij en InBloei en kun je bepalen of je eventueel met mij wilt samenwerken.