BEN JIJ DIT?

…….

..

Je wilt de beste moeder zijn voor jouw kinderen én doen wat je het allerliefste doet en wilt. Leven vanuit je intuïtie, met hart en hoofd. Meer tijd voor jou, maar wel in harmonie met je gezin. Genieten van het ‘moederhood’, met tijd en aandacht om jou kinderen liefdevol op te voeden én energie en tijd overhouden voor wat goed voor jou is en waar jouw hart sneller van gaat kloppen!

Want als jij goed voor jezelf zorgt, dan kun je beter zorgen voor je kinderen.

Droom jij er ook van meer tijd te besteden aan wat er toe doet, met energie en plezier. Zou je het fijn vinden om verbinding te kunnen maken tussen wat je wilt, wat goed voor je is en uiteindelijk wat je doet, zodat je altijd kiest voor wat op dit moment in je leven het best bij jou past?

WANT OP DIT MOMENT KOM JE ER NIET AAN TOE OM JE LEVEN ZOALS JIJ HET ALLERLIEFST WIL

Waarschijnlijk heb je al een paar methodes, workshops en trainingen geprobeerd en je op een aantal leefstijl paden begeven. Het bracht je niet wat je had gehoopt, raakte niet de juiste plek of lukte je niet om het toepasbaar en leefbaar te maken.

Dat heb ik ook gehad!

Ik heb jarenlang gezocht naar een manier om mijn gevoeligheid als mooie eigenschap te (her)ontdekken, zonder dat het ‘iets’ zou zijn wat ik ben, maar gewoon als iets wat bij mij hoort. Ik was heel goed geworden in mezelf ‘onzichtbaar’ maken en mijn intuïtie niet heel serieus te nemen. Mijn prioriteit en loyaliteit lag altijd ergens -of bij iemand anders. Dat was/is mijn valkuil en tegelijk wist ik ook dat daarin mijn belangrijkste les en groei verborgen zat. Ik leerde veel over mijzelf, bloeide op en met frisse moed en verse inzichten stapte ik stevig door. Het ging best goed met mij.

In 2012 werd ik moeder van een prachtig, energiek, gevoelig en temperamentvol meisje. Mijn roze wolk was ver te zoeken en mijn kersverse moederschap werd overschaduwd door een donkergrijze donderwolk.

Ergens in de overgang naar het moederschap was ik mezelf kwijtgeraakt. De eerste 2 jaren vond ik de zorg voor een kindje best een ‘big thing’ en het ging niet helemaal vanzelf. Ik moest me zelf weer opnieuw ontdekken, als een moeder, maar wilde mezelf niet weer kwijtraken. Natuurlijk wil(de) de beste moeder zijn voor mijn dochter. Een liefdevolle, sterke en gezonde moeder. Ik merkte dat er een tweestrijd ontstond tussen wat ik voor mezelf wenste en wat ik dacht dat het beste zou zijn voor mijn dochter.

Mijn wens voor mijn dochter is dat ze een gezond, evenwichtig, gelukkig en liefdevol mens is. Ik bedacht me dat de enige manier om haar dat te kunnen bieden is door zelf te zijn wat ik mijn dochter- en eigenlijk ieder ander toewenste. Door goed voor mijzelf te zorgen, kan ik de beste moeder zijn die zij nodig heeft. Met mijn voeten in de grond, vanuit mijn hart en met mijn hoofd. Met aandacht en liefde. Met als les te accepteren dat ik goed ben, precies zoals ik nu ben, creëer ik ruimte voor mezelf. Ruimte om te zijn en om te groeien om de moeder -en vrouw te zijn die ik wil zijn.

MIJN GROOTSTE AVONTUUR

Dat begon toen ik los kon laten ‘wie ik was’ en wat ik wist. De eerste stap was dat ik me er van bewust werd dat ik eigenlijk niet zo goed voor mezelf had gezorgd en dat ik misschien ook niet zo goed wist hoe dat dan moest. Ik wist wel wat ik dacht nodig te hebben om gezond, gelukkig en evenwichtig te leven, maar ik wist niet goed hoe ik die kennis nou zo kon toepassen zodat het ook echt voor mij zou werken. Met vallen en opstaan leer(de) ik mijn eigen leefregels maken.

Want wat ik ontdekte was dat er niet één manier is die het beste werkt voor mij of jou. Maar dat dit avontuur voor iedereen anders is. Jij bent uniek! Alles is in beweging, dus jij ook. Wat belangrijk is is dat jij je eigen natuurlijke flow volgt en leeft zoals jou dat het beste past. Een (gevoelige) moeder zijn en het opvoeden van een gevoelig kind is een grote ontdekkingstocht, maar ik kan oprecht zeggen, eentje met een prachtig gouden randje.

DAT HEEFT ME GEÏNSPIREERD OM JOU TE HELPEN!

Ik wil je helpen te leven met je gevoeligheid en je laten ervaren en ontdekken dat daar juist je kracht (en pracht!) zit. Zonder uit het oog te verliezen wie je bent. Leven met je hart, hoofd en voeten stevig in de grond. Evenwichtig, met aandacht en vol levenslust. Sprankelend en stralend. Zo kun je jou kinderen ook liefdevol begeleiden in hun gevoeligheid en essentie.

Als gediplomeerd Coach en Counsellor kan ik je helpen door je persoonlijk te begeleiden om verbinding te maken met jezelf, jouw (eigen)wijsheid en intuïtie als compas te leren gebruiken om jouw eigen leefregels te gaan verzamelen en leefstijl te maken. Leer hierdoor (weer) met energie, harmonie en plezier je leven te (be)leven.

Als Mindful natuurcoach kan ik je helpen door je te begeleiden in je nieuwe levensstijl. Stapje voor stapje, wat bij jou past. Geen snelle oplossingen, maar individuele begeleiding met aandacht voor wie jij bent, zodat jij jouw leefstijl makkelijk kan inpassen in je leven en met jouw stroom mee te gaan.

Ben jij benieuwd of jij hooggevoelig bent? Lees dan verder over hooggevoeligheid of doe de HSP test.

HOE KAN MOEDER IN BLOEI MIJ HELPEN?

Wil je ontdekken hoe je met jouw gevoelige aard waarde kunt toevoegen aan wat je doet en tegelijk niet overloopt van alle indrukken? Wil jij de dingen doen waar jij van gaat stralen en waar je gelukkig van wordt? Omarm wat je wilt houden en laat los wat niet bij je past. Zo maak je ruimte voor wat er echt toe doet, wat je belangrijk en waardevol vindt, wat jou levenslust geeft en je energie laat stromen, zodat jij samen met jouw gezin het leven kunt (be)leven waar je van droomt.

MOEDER IN BLOEI verbindt de essentie van coaching (cognitieve therapie), counselling en mindfulness (aandachtsgerichte therapie). Aangevuld met mijn kennis van hooggevoeligheid, natuurlijke leefstijl en voeding en liefde voor Taoïsme en filosofie.

Ik help je met aandacht, te onderzoeken wie je bent en wat je het allerliefst wilt. Waar jouw schoonheid, kracht en (on)zekerheden zitten. Ontdek wat je valkuil is en welke les je in die valkuil kunt vinden. Je leer je gevoeligheid en (eigen)wijsheid te gebruiken voor wat jij waardevol vind.  Je zult merken dat je steeds meer het leven gaat leven zoals jij dat wilt en wat er bij je past. Door te praten, te doen en te voelen, ontdek je waar jij voor staat en wat jij belangrijk vind. Zo maak je jouw eigen leefregels!

Geef jezelf een cadeau!

En weet je wat? Jij hebt het cadeau al, het zit in je. Je hoeft het alleen maar aan jezelf te ‘geven’ en uit te pakken. Ik besef me ook dat dat die stap soms heel groot lijkt. Ik durfde ook niet goed mezelf iets te gunnen, te geven wat ik op dat moment nodig had. Het vraagt altijd een investering. Of dat het nou een geldbedrag is en/of je tijd. Ik heb geleerd dat investeren in jezelf vaak het meer dan waard is en je meer oplevert dan je van te voren kunt bedenken (en werkt meestal jaren -of zelfs je hele leven door). Ik heb geleerd om (beter) voor mezelf te zorgen. Juist ook, omdat ik wil dat mijn dochtertje leert om goed voor zich zelf te zorgen. En ik een klein beetje haar heldin wil zijn, voor zolang het duurt! Je zult zien dat als je eenmaal hebt gemaakt elke volgende stap steeds vloeiender gaat.

Ik begeleid je bij iedere stap en jij kunt kiezen op welke manier ik jou het best kan helpen. Je kunt al terecht voor een .. of een juist de mooie .. maand. En als je echt een goede basis wilt, dan raad ik je het .. aan.

Twijfel je of je met MOEDER IN BLOEI Coaching wilt starten en of jij en ik klikken? Bel me of maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend ‘PLUK DE DAG’ inspiratie gesprek en maak kennis met mij en kom erachter of je met mij wilt samenwerken